ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το όνομα Έλληνα πρωτοκλασάτου προπονητή, ακούγεται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο «Ολλανδός». Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε την Δευτέρα να...χαμηλώσει το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Αναστασίου, ειδικά μετά τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο «Ολλανδός» βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αν έρθει νέο... στραβοπάτημα το ερχόμενο Σάββατο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, μάλλον ο Γιάννης Αλαφούζος θα υποχρεωθεί να τον αντικαταστήσει.

Άλλωστε, ήδη έχουν αρχίσει τις τελευταίες ώρες και κυκλοφορούν διάφορα ονόματα σχετικά με την... επόμενη ημέρα, ενώ όπως αποκαλύπτει η στήλη «SportDog Penalty», έπεσε στο τραπέζι και η περίπτωση ενός πρωτοκλασάτου Έλληνα κόουτς!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Σκύλου, υπάρχουν κάποιοι εντός του Τριφυλλιού (όχι ο Αλαφούζος) που θα ήθελαν ως διάδοχο του Αναστασίου τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άγγελο Αναστασιάδη και ήδη μάλιστα τον βολιδοσκόπησαν!

Βέβαια, ο έμπειρος κόουτς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συζητάει ποτέ με ομάδα που έχει προπονητή και αυτή την στιγμή ο Αναστασίου είναι το «αφεντικό» στα αποδυτήρια, ενώ επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση ο Άγγελος, θα πρέπει να ρωτήσει τον... πνευματικό του.
loading...
 
Top