ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μόλις 4 μήνες και λίγες μέρες έχουν περάσει τότε που η
παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τη μονάκριβη κόρη της. Κι όμως η Ελένη δείχνει πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ. Κυριολεκτικά λάμπει και πετάει από τη χαρά της!
_IGP6927_COVER
«Η Ελένη μας είναι απίστευτα χαρούμενη, όλη τη μέρα αστειεύεται, χαμογελάει και ασχολείται με τα παιδιά της αλλά και με τη μπέμπα. Πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ ξανά έτσι…». Αυτό μας είπε γείτονας της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα που την βλέπει σχεδόν κάθε μέρα. Παρά το γεγονός ότι ο Μάκης Παντζόπουλος έχει απίστευτη δουλειά στον ξενώνα “Όναρ”, βρίσκει τον χρόνο και περνάει πολλές ώρες και με την κόρη του αλλά και με την αγαπημένη του Ελένη, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη. Όπως η ίδια λέει νιώθει πλέον ολοκληρωμένη και σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος.
_IGP6915
Πολλοί λένε ότι το φετινό καλοκαίρι είναι το καλύτερο της ζωής της. Οι φίλοι και οι γνωστοί που την βλέπουν παρατηρούν την ολοκληρωτική αλλαγή της, από μια σταρ με μπόλικη χρυσόσκονη που ήταν πριν από μερικά χρόνια, η Ελένη έγινε μια γήινη γυναίκα, πανέμορφη, εντυπωσιακή, απλή και καταδεκτική με όλον τον κόσμο.
_IGP6950
Μάλιστα, κολυμπάει ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο του Μάκη και όταν έχει καλό καιρό χωρίς αέρα παίρνει το σκάφος και κάνει κοντινές εκδρομές σε άλλες παραλίες μαζί με τα παιδιά της.

Πηγή: youweekly.gr
loading...
 
Top