ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Δεν κάλεσε όλα της τα...

«Φιλαράκια» στο γάμο της η Τζένιφερ Άνιστον, καθώς όπως αποκαλύπτουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά στις ΗΠΑ, ο τηλεοπτικός Τζόι και ο Τσάντλερ δεν έλαβαν την περιβόητη πρόσκληση για την τελετή.

«Πιστεύω ότι είναι υπέροχο ζευγάρι. Πιστεύω ότι είναι ευτυχισμένη. Κι αυτό είναι που με ενδιαφέρει εμένα, ότι η Τζέν είναι ευτυχισμένη», δήλωσε ο Ματ ΛεΜπλανκ, που αισίως έφτασε τα 48 του χρόνια, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί δεν παραβρέθηκε στην τελετή, απάντησε: «Αν με ήθελε εκεί, θα ήμουν εκεί».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις ο «Τζόι» εξομολογήθηκε πως είχε χάσει και το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, γιατί τότε -αν και είχε προσκληθεί- βρισκόταν στο εξωτερικό.

Αντίθετα, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Λίζα Κόντροου, επίσης εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Friends που έδωσε την μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα της Άνιστον, έλαβαν κανονικά πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην τελετή.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Μάθιου Πέρι, που επίσης ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι: «Ήταν και για 'μενα έκπληξη. Είναι αξιαγάπητο ζευγάρι και είμαι χαρούμενος γι' αυτούς».

loading...
 
Top