ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αφεντικά του Ολυμπιακού σκοπεύουν να «χτυπήσουν» μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς!

Μπορεί το ρόστερ του Ολυμπιακού να θεωρείται ολοκληρωμένο, ωστόσο πάντα υπάρχει ...χώρος όταν πρόκειται για παίκτες που μπορούν να εκτοξεύσουν το επίπεδο της ομάδας και να "φτιάξουν" τους οπαδούς. Γιατί όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να "χτυπήσουν" μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA που δεδομένα θα προκαλέσει ντόρο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για ποιον παικταρά πρόκειται;
Μα, φυσικά, για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Νάγκετς! Ο Έλληνας άσος δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη, αν και εφόσον, βέβαια, δε βρει πρόταση που να τον καλύπτει στο NBA. Η πρόθεση του 25χρονου φόργουρντ είναι να παραμείνει στο "μαγικό κόσμο" αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπολογίζεται και θα έχει ενεργό ρόλο στον επόμενο σταθμό του. Αν δε συμβεί αυτό, τότε είναι έτοιμος να περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει ξανά μπάσκετ σε κάποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Υπάρχει, λοιπόν, η εκτίμηση ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δε σκοπεύουν να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και πως είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για τη μεγάλη επιστροφή του "Παπ" στην ομάδα τους!

Βέβαια, το έργο των πρωταθλητών, σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει οριστικά να γυρίσει στην Ευρώπη, δε θα είναι εύκολο, καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν ισχυρούς αντιπάλους. Ήδη έχει γραφτεί, μάλιστα, ότι για τον Έλληνα άσο έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται μεγάλες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρμπατχσέ. Αν και το πιο πιθανό είναι σε αυτή τη φάση της καριέρας του ο "Παπ" να μην επιλέξει τη νέα του ομάδα με βάση τα χρήματα που του προσφέρονται, αλλά να "ακούσει" την καρδιά του. Και η καρδιά του, ως γνωστόν, είναι ερυθρόλευκη...

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top