ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ανατροπή δεδομένων στο Λιμάνι, κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Η απόφαση του Μάρκο Σίλβα και οι έξτρα κινήσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν, πως εντός της εβδομάδας που διανύουμε θα υπάρξουν αρκετές αφίξεις και ανακοινώσεις. Οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν ακόμα επιθετικό, μετά την απόκτηση του Φινμπόγκασον, ενώ ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει να αποκτηθεί άμεσα και ένας ποιοτικός παίκτη για το αριστερό άκρο (εξτρέμ).
Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι ψάχνουν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, καθώς δεν αποκλείεται να πάρουν και δύο ποιοτικά στόπερ, εφόσον βρουν κάτι καλό στην αγορά. Ωστόσο, η στήλη «SportDog Penalty» έχει μία πληροφορία για τις ερυθρόλευκες μεταγραφές που θα συζητηθεί...

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως στον Ολυμπιακό, μετά από συζήτηση με τον Μάρκο Σίλβα, αποφάσισαν να κινηθούν και για έναν παίκτη στα χαφ, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει τόσο ως «οκτάρι» όσο και ως «δεκάρι», δίνοντας βοήθειες σε Τσόρι και Φορτούνη!

Ουσιαστικά, η απόφαση για την συγκεκριμένη μεταγραφή ήλθε μετά την αποχώρηση των Μαρτίνες – Γιαταμπαρέ, αλλά και πιθανότατα του Τζανδάρη, ο οποίος έχει λίγες πιθανότητες να συνεχίσει. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πολύ πιθανό να πωληθεί ο Κασάμι και για αυτό στον Ολυμπιακό λένε, πως αν γίνει κίνηση για τα χαφ, ο παίκτης που θα έρθει... θα κάνει άνετα την διαφορά!

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top