ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Κορυφαία ονόματα της δημοσιογραφίας στο στόχαστρο της ΕΣΗΕΑ! Ετοιμάζονται αρχικά εννέα διώξεις από το Πειθαρχικό - Κατεβάζουν απεγνωσμένα τα επίμαχα βίντεο των εκπομπών!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, όπου τελικά αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν οι πρώτες διώξεις στους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σταθμών, που θεωρούν ότι «χρησιμοποιώντας ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις, τρομοκρατούσαν τους πολίτες για να ψηφίσουν ναι στο δημοψήφισμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΙ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως την ώρα που στο πειθαρχικό συμβούλιο έβλεπαν τα βίντεο από τις επίμαχες τοποθετήσεις των παραπάνω δημοσιογράφων στα κανάλια τους και διαβάζονταν οι επώνυμες καταγγελτικές επιστολές πολιτών εναντίον πολλών δημοσιογράφων της τηλεόρασης, έσκασε η “είδηση” πως επιχειρείται να κατέβουν τα επίμαχα βίντεο από τις web πλατφόρμες των τηλεοπτικών καναλιών!

Συγκεκριμένες αναφορές έγιναν στο twitter ότι χάνονται από τον ιντερνετικό “αέρα” των τηλεοπτικών καναλιών, συγκεκριμένες εκπομπές ενημέρωσης!

Παράλληλα αποφασίστηκε να συνεχιστεί η έρευνα με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους που κατήγγειλαν ονομαστικά πολίτες.
loading...
 
Top