ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Διαβάστε τι δήλωσε πριν λίγα λεπτά στο νέο του διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι το "όχι" στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει έξοδο από την Ευρώπη και έβαλε στο τραπέζι και το "χαρτί" του ΔΝΤ που όπως είπε, δικαιώνει την επιλογή του να μην δεχτεί την συμφωνία των εταίρων.

Αναλυτικά:
"Ας αποφασίσουμε την επιλογή μας ζυγίζοντας τα επιχειρήματα. Μόνος τρόπος να γίνει βιώσιμο το χρέος είναι να κουρευτεί 30% και να επιμηκυνθεί κατά 20 χρόνια.

Η έκθεση του ΔΝΤ δικαιώνει την επιλογή μας να μην αποδεχτούμε μια συμφωνία που παρακάμπτει το βασικό ζήτημα του χρέους. Την Κυριακή δεν κρίνεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ, αυτό που κρίνεται αν υπό το κράτος εκβιασμών θα αποδεχτούμε μια μη βιώσιμη λύση.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες πρέπει όλοι και όλες να επιδείξουμε υπευθυνότητα να σεβαστούμε τις αντίθετες απόψεις και ενωμένοι να δούμε το κοινό μας μέλλον.

Το όχι σε μια βιώσιμη συμφωνία δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη, σημαίνει ισχυρή διαπραγμάτευση.

Το «όχι» δεν σημαίνει όχι με την Ευρώπη. Να πείτε «όχι» στα τελεσίγραφα, στους εκβιασμούς και στην εκστρατεία του φόβου. Σας καλώ να πείτε όχι στο διχασμό".
loading...
 
Top