ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ποια είναι η θέση της UEFA και τι λένε στην ΕΠΟ για το φημολογούμενο ενδεχόμενο να αποκλεισθεί ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη, λόγω της ποινής στον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Υπάρχει μία σύγχυση τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ποιες μπορεί να είναι επιπτώσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τις ποινές που επέβαλλε ο ειδικός ανακριτής στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έχει γραφτεί δε, με αφορμή και τις καταγγελίες που ετοιμάζουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι Ερυθρόλευκοι να αποκλεισθούν από το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Ωστόσο, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο και αυτή είναι η θέση της UEFA, η οποία μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά δεν μπορεί να δράσει, αν δεν παρθεί δικαστική απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη.

Πρώτα, δηλαδή, το δικαστήριο θα αποφασίσει ποιοι θα καταδικαστούν από τους κατηγορούμενους για την "εγκληματική οργάνωση" και μετά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει πώς θα τιμωρήσει τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης σχετίζονται με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, από την ΕΠΟ λένε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση από την UEFA για το ενδεχόμενο να αποκλεισμών ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top