ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKWJIBq8qni05RWQcFZcmLT5A-EbppwD_OK_VTGjUGSXPFR2Fx9uPaXM0fpskwWf3ttXwsBtZtmfnz-oHa2ztrIU1dfjsRBNaEev3qoIukB-f3vXZT8oTdjGbh9ikVFt100ejC1OATveEJ/s1600/zodiafrapedoypoli.blogspot.gr.jpgΌλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και πάνω από όλα να έχεις μια πιο ελεύθερη αντιμετώπιση για να μη φοβάσαι και για να βλέπεις τις δυνατότητες τώρα πιο εύκολα.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου είναι πολύ αντιφατική και από την μια δείχνεις ενδιαφέρον και από την άλλη φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα μεγαλύτερο. Το σπρώξιμο από ένα φίλο θα σε βοηθήσει να κάνεις μια κίνηση τολμηρή μεν, αλλά λυτρωτική. Ο Δίδυμος θα επικοινωνήσει μαζί σου και επειδή δεν το περίμενες θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις με γενναιότητα όλες τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να σου προκύψουν γιατί κάπου μέσα σου έχεις μια αισιοδοξία ότι τελικά θα πάνε όλα καλά. Κάποια νέα από το εξωτερικό θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να βγεις έξω από το πρόβλημα και να δεις πιο ρεαλιστικά την κατάσταση χωρίς πάθος και υπερβολή. Αυτό θα το πετύχεις μόνο αν ξεπεράσεις τα στενά σου όρια και κάποιες αντιλήψεις που σε κρατάνε μεν σε ασφάλεια αλλά δεν σε απελευθερώνουν. Η οικογένεια είναι ένα κομμάτι που σε βοηθάει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις την υπέρβαση και να σηκώσεις το τηλέφωνο να πάρεις τον Κριό ή τον Τοξότη γιατί αυτή την στιγμή βρίσκεσαι κάτω από μια πίεση η οποία ίσως σε σπρώξει να γίνεις κάτι το διαφορετικό από αυτό που είσαι μέχρι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες σε σπρώχνουν να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα τακτικές για να επιβιώσεις και να ξεφύγεις από μια πεπατημένη που μερικές φορές σε δεσμεύει υπερβολικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Κάνεις ένα πολύ στενό μαρκάρισμα και αυτό σε κάνει να βρεθείς σε μια φάση πολύ πιεστική για κάποια άτομα γιατί θέλεις να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τι συμβαίνει με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Πάντως ένα χέρι βοηθείας θα το δώσεις στους γύρω σου και εσύ αντί αυτού θα πάρεις μια σημαντική γνώση.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Τοξότη περνάει σε μια φάση πολύ δυναμική. Για αυτό θα εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός και θα τα πείτε έξω από τα δόντια. Η γεύση από μια μικρή ανάμνηση του Σκορπιού ίσως να σε κάνει να ξαναθυμηθείς κάποιες καλές στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου ανεξαρτησία μπορεί να πάει περίπατο για να είσαι πολύ κοντά με συνεργάτες που ίσως διαφωνείς μαζί τους, αλλά τώρα θα πρέπει να ακολουθήσεις τις ιδέες τους γιατί το βλέπεις αναγκαίο. Αλλά τελικά μπορεί να σου βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ενοχλείσαι από διάφορα πράγματα που γίνονται και αυτό θα σε κάνει να βγάλεις στην επιφάνεια πολλά πράγματα που μέχρι τώρα έκρυβες και δεν είχες το θάρρος να τα πεις. Μια αλήθεια ή μια γνώση που θα ανακαλύψεις θα σε συνταράξει μεν αλλά τουλάχιστον θα σε κάνει να δεις μια άλλη όψη του νομίσματος.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο, Λιοντάρι ή Τοξότη θα σε κάνει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και να εμπεδώσεις ότι η προσωπική σου γνώμη θα αλλάξει από κάποιες συγκυρίες οι οποίες θα σε κάνουν να δεις μια οπτική γωνία η οποία είναι πολύ δυναμική και διαφορετική για τον χαρακτήρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και μπορεί να μη φοβάσαι τόσο και να κάνεις ακόμα και κάποιες υπερβολές, αλλά η λογική ίσως να πάει περίπατο και να ξεπεράσεις τα όρια σου, για αυτό προσοχή.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα αρκετά αισιόδοξα και με πίστη ότι όλα θα αλλάξουν. Για αυτό θα ξεπεράσεις ένα κομμάτι από τις ενοχές σου και θα προχωρήσεις σε μια ανεξαρτησία η οποία σε σπρώχνει κιόλας να ασχοληθείς με το εξωτερικό.
Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη θα σου δώσει αυτά που ζητάς και θα σε κάνει να έχεις αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα γίνει αναμεσά σας. Η προοπτική για να συμβιώσεις θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να συζητάς για ένα κοινό μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις ευκαιρίες και μέσα σου πιστεύεις ότι μπορείς να τις εκμεταλλευτείς δεν μπορείς να επιβιώσεις εύκολα γιατί οι συνθήκες σε εμποδίζουν και δεν δρας όπως θα ήθελες. Πάντως θα δικαιωθείς από μια επιλογή και αυτό θα σε ανεβάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις μπει σε μια φάση υπερβολών και ίσως να μην δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες που θα σου δείξουν τι αληθινά πρέπει να κάνεις. Αυτό βέβαια που είναι καλό είναι ότι προσπαθείς να πάρεις γνώση και να την εκμεταλλευτείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Η θρησκευτική πίστη θα ενισχυθεί περισσότερο γιατί έχεις ανάγκη από κάπου να πιαστείς.
Ερωτικά: Αναζητάς κάπως τις χαμένες ευκαιρίες και προσπαθείς να προχωρήσεις και να διορθώσεις τα πράγματα γιατί έχεις μια αναλαμπή η οποία σε κάνει να είσαι υπεραισιόδοξος. Κυρίως με τον Τοξότη θα είσαι πολύ διαχυτικός/η και θα ανατρέψεις την πολύ λογική σου συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να κάνεις έξοδα τα οποία δεν σου χρειάζονται και θα πρέπει να μαζέψεις το χέρι σου γιατί θα υπερβάλεις και δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου. Ένα ακίνητο σου δημιουργεί έξτρα υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Θα προσπαθήσεις να διασκεδάσεις και να ξεχάσεις τα διάφορα που σε απασχολούν κι ίσως συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια θεατρική παράσταση που θα βρεθείς με γνωστούς και φίλους.
Ερωτικά: Είσαι σε μια υπερδιέγερση η οποία σου επιτρέπει, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η, να είσαι ανοικτός/η προς όλα τα μέτωπα. Για αυτό θα γνωρίσεις πολύ κόσμο και θα φλερτάρεις επίσης πολύ γιατί νιώθεις άνετα και το επίκεντρο. Πάλι, αν είσαι με τον Υδροχόο, θα πάτε πολύ καλά και θα ανταλλάξετε πολλές αλήθειες μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προτάσεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να πιστέψεις ότι μπορεί να τα βρεις με κάποια άτομα γιατί θα έχετε κοινούς στόχους και κοινά ιδανικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η πολιορκία από πολλά πράγματα θα λάβει τέλος γιατί δεν θα είσαι τόσο εξαρτημένος/η από άτομα για το τι θα πουν και πως θα αντιδράσουν απέναντι σε κάποιες δικές σου κινήσεις. Το ότι μαθαίνεις ακόμα και σήμερα από κάποια λάθη του παρελθόντος θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις καλύτερα την διαίσθησή σου.
Ερωτικά: Ζηλεύεις αλλά δεν το δείχνεις γιατί θέλεις να το παίξεις πολύ ανεξάρτητος/η και κυρίως ότι έχεις μια χαλαρή συμπεριφορά απέναντι σε όλα όσα σε ενοχλούν. Με τον Παρθένο θα ενοχληθείς αρκετά γιατί βλέπεις ότι κάπως δεν σε υπολογίζει όπως θα περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που ξέρεις ότι υπάρχει κρίση οικονομική πιθανόν να μην υπολογίσεις καλά τα έξοδά σου και να υποκύψεις σε προσωπικές επιθυμίες που αργότερα θα σου φανούν ανούσιες ή καθόλου απαραίτητες. Με ένα προσωπικό συνεργάτη θα κάνεις ακόμα και σχέδια για το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να αυτονομηθείς και να μην τσιμπήσεις καθόλου από το γύρω περιβάλλον σου και θα το κάνεις μέχρι στο σημείο που δεν θα χάσεις την αισιοδοξία σου αλλά και την ελευθερία σου. Η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά επικρατεί μέσα σου πολύ έντονα.
Ερωτικά: Θέλεις να μιλήσεις και να εκφραστείς χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει κανένας. Έχεις μεγαλύτερη αγάπη και είσαι πολύ ευγνώμων μέσα σου για το άτομο που είστε μαζί και αυτό σίγουρα φτιάχνει και την πιο προβληματική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω γιατί βάζεις ψηλά τον πήχη. Η στάση σου απέναντι σε κάποια άτομα τα οποία δεν σου έχουν φερθεί καλά είναι πολύ γενναιόδωρη γιατί μέσα σου ήδη τους έχεις συγχωρήσει. Πάντως ακόμα και σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες καν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις κάπως αποσυρθεί γιατί θέλεις να κάτσεις να σκεφτείς και νιώθεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις. Χωρίς να παραβλέπεις την εμπειρία, θέλεις και την νέα γνώση η οποία θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις περισσότερο τις ικανότητές σου.
Ερωτικά: Όσο και να αμφισβητείς την σχέση σου με τον Δίδυμο, τολμάς να είστε μαζί γιατί δεν φοβάσαι να μάθεις ακόμα και τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου γιατί αρκετές φορές υποψιάζεσαι ότι κάνει κάτι ενώ είναι μακριά σου, οπότε ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια. Μπορεί να μην είναι αυτή που τελικά φανταζόσουν και να είναι περισσότερο σωστός/η από όσο νόμιζες. Με τον Κριό υπάρχει μια έντονη έλξη αλλά με δυσκολία στην επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πίσω για να δεις τελικά τις αντιδράσεις από άτομα που νιώθεις ότι σε υπονομεύουν ενώ δεν το δείχνουν, προσπαθώντας με τις κεραίες σου να πιάσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Μην ακούς καθόλου όμως κάποιους άλλους γιατί δεν σε συμβουλεύουν καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες μέσα σε μια ομάδα η οποία θα σε βάλει να αναπτύξεις ό, τι θεωρία έχεις και ότι γνωρίζεις αυτή την στιγμή. Πιθανόν να αναζητάς την ελευθερία σου ακόμα και από τους φίλους σου για αυτό δεν θέλεις να βγαίνεις συνέχεια με τις ίδιες παρέες γιατί θέλεις να γνωρίσεις και καινούργια άτομα.
Ερωτικά: Είναι πιο εύκολο σήμερα να προσεγγίσεις ένα άτομο που βλέπεις συνέχεια σε ένα φιλικό κύκλο γιατί θα βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να δείξεις το ενδιαφέρον σου και σίγουρα θα κάνεις τολμηρές κινήσεις. Με τον Δίδυμο έχεις μεγάλλη επικοινωνία και αυτό σε συγκινεί ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις και αυτό θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις άμεσα κάποιες συμφωνίες που ήδη είχες συζητήσει. Αυτό που μπορεί να σε ανεβάσει είναι η αναγνώριση από κάποιους συνεργάτες και σίγουρα θα σου δώσει μια έντονη αυτοπεποίθηση ότι είσαι σε σωστό δρόμο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να κάνεις πράγματα τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που κάνεις κάθε μέρα. Επειδή σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το να μάθεις οτιδήποτε συμβαίνει, ακόμα και πίσω από τα παρασκήνια, θα χώσεις την μύτη σου παντού και θα ανακατευτείς με πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι κάτω από την επίδραση ισχυρών συναισθηματών και ίσως να υπερβάλλεις ακόμα και με ένα άτομο που δεν σου υπόσχεται τόσο μεγάλη ηρεμία και ασφάλεια. Αλλά εσύ προτιμάς να περνάς λίγο και καλά παρά πολύ και χωρίς ουσία. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης σε ωθούν να ζήσεις πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι υπερδραστήριος/α και αυτό σε βάζει να ψαχτείς με πολλά και καινούργια πράγματα χωρίς όμως να σημαίνει ότι τελικά θα τα φτάσεις μέχρι το τέλος γιατί πετάγεσαι από το ένα στο άλλο χωρίς να έχεις και τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Πρόσεξε να μην παραπλανηθείς από άτομα που δεν σου λένε την αλήθεια.

Πηγή: astrology.gr
loading...
 
Top