ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Με μια λέξη, θα την χαρακτήριζα απλά Ζωή(ρη)! Και η δεύτερη λέξη θα ήταν "τσαμπουκαλού". Στην τρίτη, τέταρτη, πέμπτη κτλ., θα χρησιμοποιούσα τις λέξεις...
αυθάδης, καβαλημένη, στρίγκλα, διχασμένη, ξινή και πολλά άλλα "μηνύσιμα" κοσμητικά επίθετα.

Τι πραγματικά είναι η Ζωή και γιατί κάθε τρεις και λίγο ακούω μέσα στο Κοινοβούλιο, μπινελίκια από βουλευτές και υπουργούς για το πρόσωπό της;

Τι κάνει "λάθος" και γιατί είναι σχεδόν κάθε μέρα πρώτη μούρη στο ελληνικό διαδίκτυο, με γαργαλιστικά βίντεο, όπως το προχθεσινό πιο κάτω;

Ποιοι φωνάζουν ότι "πήραν τα μυαλά της πιτσιρίκας αέρα" και ότι "έχει καβαλήσει το καλάμι";

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1976. Άρα είναι σχεδόν 39 ετών. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Νέας Υόρκης, ειδικευμένη στο Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Από το 2003, ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος στον τομέα του Ποινικού Δικαίου και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου. Δεν ξέρω ειλικρινά πόσες υποθέσεις έχει κερδίσει, αλλά με το αυτό το στυλ που βγάζει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αν ήμουν Πρόεδρος της έδρας σε δίκη, θα την έχανε, λόγω εριστικής συμπεριφοράς. Δεν παλεύεται αυτό το κορίτσι.

Η Ζωή παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο
Συνήθως, λένε, μετά τον γάμο οι γυναίκες ηρεμούν. Η Ζωή(ρη) όμως, μάλλον είναι η εξαίρεση του κανόνα. Τι κι αν παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στα Λουτρά Αιδηψού, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι, τι κι αν ο σύζυγός της Απόστολος Μάντης βρίσκεται δίπλα της, η Ζωή βρίσκεται στην δική της Ζωή(ρη) ένταση.

Κάποιοι λένε ότι κάνει την δική της "επανάσταση"
Μου αρέσουν οι επαναστάτες. Λατρεύω την επανάσταση. Κάνω και εγώ χρόνια την δική μου επανάσταση. Και έχω ακούσει τα εξ αμάξης. Με έχουν "ξεβαφτίσει" άπειρες φορές.
Αλλά στην περίπτωση της Ζωής, τα πράγματα ξεφεύγουν από το λεγόμενο revolution. H Zωή δεν σέβεται κανέναν και τίποτα. Την λέει με απίστευτο θράσος σε όλους.

Όπως και να το κάνεις, δεν μπορείς να την λες σε πολιτικούς που βρίσκονται στα έδρανα πάνω από 20 χρόνια. Είναι ιεροσυλία. Υπάρχουν άγραφοι Νόμοι, που η Ζωή τους παραβλέπει. Όπως παραβλέπει και το γεγονός ότι σήμερα είναι Πρόεδρος της Βουλής, αύριο δεν θα είναι. Και αν το "ιστορικό" της είναι βεβαρημένο, θα φάει "πόρτα" από το πολιτικό προσκήνιο και θα βρεθεί στην καλύτερη να βγάζει κανένα συναινετικό διαζύγιο ως δικηγόρος.

Keep calm Zoe... stroumfaki.org
loading...
 
Top