ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Δείτε τα νέα επεισόδια Μπρούσκο 352-353-354-355-356
σε video Dailymotion



Μπρούσκο - Επεισόδιο 352




Η Αναστασία περιμένει πως και πως να χωρίσει ο Ματθαίος με την Όλγα, αλλά θα προβληματιστεί με κάτι που θα ακούσει συμπτωματικά στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ανακοινώνει στον Σήφη ότι θα βαφτίσει τον γιο της Παύλο, γεγονός που θα εξαγριώσει τόσο τον Σήφη, όσο και τον Διαμαντή. 


Μπρούσκο - Επεισόδιο 353 


Ο έρωτας της Μελίνας για τον Αχιλλέα δυναμώνει με τη θετική του στάση, στο να υιοθετήσουν ένα
Ο Ματθαίος αντιλαμβάνεται έντρομος πως την ώρα που σχεδίαζαν με την Όλγα πώς να κατατροπώσουν τον Διαμαντή, το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό μετά από συνομιλία του με την Αναστασία. Ο Πάτροκλος δημιουργεί δημόσια ένα άσχημο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα, προκαλώντας τον θυμό της Άννας. 


Μπρούσκο - Επεισόδιο 354 


Σκηνή ζηλοτυπίας θα κάνει η Μελίνα στον Αχιλλέα για το κραγιόν που βρέθηκε στο μπουφάν του και ο ίδιος προσπαθεί να δικαιολογηθεί.. Ο Μάρκος αισθάνεται παραμελημένος από τη Δάφνη, αφού εκείνη τρέχει να συμπαρασταθεί και να συμβουλέψει όλους τους υπόλοιπους, έτσι βάζει και εκείνος τους όρους του. Ο Σήφης μένει άναυδος στο άκουσμα της σύλληψης του Πάτροκλου, σε σχέση με την απαγωγή της Μελίνας.


Μπρούσκο - Επεισόδιο 355 



Η υποψία του Σήφη πως ο θείος του βρίσκεται πίσω από την απαγωγή της 

Μελίνας, απειλεί να παρασύρει όλους τους ήρωες σε γεγονότα που πια έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Ο Σήφης αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια με όποιον τρόπο και κάνει μια πρώτη κουβέντα με τη Μελίνα, χωρίς όμως να της αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει. 
Στο μεταξύ, η Μελίνα και ο Αχιλλέας ενημερώνονται από τον δικηγόρο για τις διαδικασίες της υιοθεσίας και Μελίνα είναι ανυπόμονη για το επόμενο βήμα. 


Μπρούσκο - Επεισόδιο 356 

Ο Μηνάς θα παρασύρει τον Διαμαντή στ’ αμπέλια, προκειμένου να μπορέσει ο Σήφης να μπει μέσα στο σπίτι του θείου του και να ψάξει για στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Η Ανδρούλα δίνει ελπίδες στη Μελίνα, λέγοντάς της πως γνωρίζει μια οικογένεια που πιθανόν να θέλει να δώσει το μωρό τους για υιοθεσία. 



Τα video θα είναι διαθέσιμα Παρασκευή 8/5 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top