ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Ραβασάκι» ή τηλεφώνημα από την εφορία δέχονται από την περασμένη Πέμπτη περίπου 23.500 οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 250.000 ευρώ. Ανάμεσά τους και ένα μέλος της κυβέρνησης...

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένας «αγώνας» από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με email και τηλεφωνήματα, προκειμένου να πειστούν να πληρώσουν ό,τι μπορούν εκείνοι που χρωστούν στην εφορία από 250.000 έως και 1,5 εκατ. ευρώ. 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δεχθεί το συγκεκριμένο «μήνυμα» να ρυθμίσει τα χρέη του είναι και ένας υπουργός της κυβέρνησης, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Το εν λόγω συνεργαζόμενο μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με δημόσιο ρόλο στο παρελθόν, πλήρωνε επί χρόνια υπέρογκους φόρους όπως λέει, αλλά η οικονομική κρίση τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Ετσι πλέον έχει εγκαταλείψει την αποπληρωμή της οφειλής του προς την εφορία, η οποία τώρα πια φτάνει στις 285.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το πρόβλημα είναι ότι για να ρυθμίσει το χρέος του, παρά τις εκπτώσεις που προσφέρονται, θα πρέπει να πληρώνει περίπου 2.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ή να προκαταβάλει χρήματα που δεν διαθέτει για να μειωθεί η δόση του.

Πηγή: iefimerida.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top