ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στη Δέσποινα Βανδή στα social media! Το φόρεμα που άναψε φωτιές και η σύγκριση με την Άννα Βίσση και την Δούκισσα Νομικού!(PHOTOS)
Αναβίωση της κόντρας του 2000, μεταξύ Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή,...
με το κόκκινο φόρεμα του Christian Lacroix, ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στα social media!
Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία της Δέσποινας από τα γυρίσματα του νέου της video clip, για το τραγούδι «Αν Σου Λείπω», στο οποίο εμφανίζεται με μία κόκκινη τουαλέτα δια χειρός Mi-Ro.

Σε ουκ ολίγους χρήστες του Ίντερνετ το φόρεμα θύμισε εκείνο που έβαλε η Άννα Βίσση στο βίντεο του τραγουδιού «Αλήτισσα Ψυχή», το 2008!
Άλλοι, πάντως, θυμήθηκαν κάτι ακόμα πιο πρόσφατο: την κόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη που έβαλε η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα του «Dancing With The Stars 4» (δηλαδή, την περσινή τηλεοπτική σεζόν)!

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι λίγο... ίδιο το styling Άννας - Δέσποινας και μοιάζουν, στη ζώνη κάτω από το μπούστο, τα φορέματα Δέσποινας - Δούκισσας...
Εσύ τι λες;

Με δεδομένο, πάντως, ότι Σήλια και MiRo έχουν ήδη «ανοιχτούς λογαριασμούς» με κατηγορίες για αντιγραφή (πάλι για φόρεμα που έβαλε η Δέσποινα Βανδή!), μάλλον το επόμενο επεισόδιο στην κόντρα τους δεν θα αργήσει να φανεί...
star.gr
loading...
 
Top