ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" λέει ο σοφός λαός και αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους της showbiz...


Άγνωστα πάθη, σχέσεις και φλέρτ που μπορεί να μην έγιναν γνωστά την εποχή που εξελίσσονταν όμως έστω και με καθυστέρηση βλέπουν το φως της δημοσιότητας!





Κορομηλά - Διονυσίου

Πριν απο λίγες ημέρες δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου την δεκαετία του 90' είχαν μία σύντομη σχέση. Τα πράγματα μεταξύ τους δεν προχώρησαν και έτσι παρέμειναν δύο καλοί φίλοι!




Μενεγάκη - Νομικός

Επί εποχή Πρωινού καφέ και ενώ η Μενεγάκη και ο Νομικός συνεργάζονταν οι φήμες οργίαζαν... Αν και η Ελένη τότε διέψευδε κατηγορηματικά τα πηγαδάκια συνέχιζαν...ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ!




Παγιατάκη - Μαρίνος

Αυτό και αν είναι απίστευτο! Κι όμως είναι αλήθεια... Η Βίκυ Παγιατάκη είχε για πολύ καιρό σχέση με τον Γιώργο Μαρίνο και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας η γνωστή αστρολόγος έκανε πίσω!  Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπούνιας είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα και μάλιστα ήταν πολύ ευτυχισμένοι αφού είχαν πολλά κοινά μεταξύ τους!



Τσαβαλιά - Περζικιανίδης

Ψάχνοντας στον ίντερνετ πέσαμε πάνω στην σχέση της Έλενας Τσαβαλιά με τον ηθοποιό! Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει πως πριν γνωρίσει τον Σεφερλή ήταν αραββωνιασμένη...βέβαια δεν ξέρουμε αν ήταν με τον γνωστό ηθοποιό!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top