ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Η τελευταία της εμφάνιση πάνω στην πασαρέλα ήταν καθηλωτική. Μία αρκετά συγκινητική στιγμή, καθώς ο χώρος του modeling και της ομορφιάς είναι απόλυτα συνδεδεμένος με τη Gisele Bündchen.
Η αγγελική της παρουσία έχει κάνει γυναίκες και άντρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό ακόμη και αν η ίδια ποζάρει με ένα από τζιν παντελόνι.
Η Gisele, λοιπόν, μπορεί να αποχαιρέτισε τις πασαρέλες, αλλά οι θαυμαστές της παραμένουν στις θέσεις τους. Η ίδια πάλι για έναν ανεξήγητο λόγο άλλαξε... ρότα. Το τελευταίο μάλιστα συμβάν μας απογοήτευσε αρκετά, καθώς δεν τη θεωρούσαμε τόσο ντίβα. Τι εννοούμε;
Ο φακός των παπαράτσι τη συνέλαβε να προσπερνάει επιδεικτικά έναν της θαυμαστή και να συνεχίζει ακάθεκτη τη διαδρομή της. Ο κύριος, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ήθελε απλώς ένα αυτόγραφο. Όσο βιαστική και αν ήταν, νομίζουμε πως μία αφιέρωση μπορούσε να την κάνει. Τι ψυχή έχει μία υπογραφή; Τόση αγάπη έχει πάρεις, βρε κορίτσι, από τους θαυμαστές σου, γιατί έτσι;



Ας ελπίσουμε ότι ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός ή ίσως ήταν κάπως ψυχολογικά φορτισμένη. Δεν είναι και λίγο μετά από τόσα χρόνια να αποχαιρετάς το modeling.

queen.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top