ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο έρωτάς τους είναι θυελλώδης, μακριά από γκρίνιες και... μουρμούρες. Δύο χρόνια τώρα δείχνουν ότι είναι από τα πιο αγαπημένα αλλά παράλληλα και low profile ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όλοι τους χαίρονται. Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μένουν μαζί και κάνουν όνειρα για την προσωπική τους ζωή και για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Και μπορεί όπως λένε να μην τους τρελαίνει η ιδέα του γάμου, όμως και οι δυο μόνο αρνητικοί δεν είναι στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού

Για τους δύο πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", πάντως, δεν ήταν όλα μέλι γάλα σε αυτά τα δύο χρόνια. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε μεγάλη μπόρα, που παραλίγο να τους αναγκάσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο Πάνος και η Ιωάννα ήταν ζευγάρι μόνο στη μικρή οθόνη, στην αρχή της σεζόν πριν από έξι μήνες.

Οι ψίθυροι εκείνο το διάστημα έδιναν και έπαιρναν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια για καβγάδες και εκρήξεις ζήλιας. Σύμφωνα με την ίδια φημολογία δεν πήγαιναν μαζί στο πλατό για τα γυρίσματα της σειράς, αλλά η συνάντησή τους γινόταν κατευθείαν μπροστά στις κάμερες, ενώ και το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Οι φήμες όπως ήταν επόμενο έφτασαν και στα αυτιά των δύο πρωταγωνιστών, οι οποίοι βέβαια κράτησαν κλειστό το στόμα τους και ήθελαν να προφυλάξουν (όπως συνηθίζουν άλλωστε) την προσωπική τους ζωή. Αραίωσαν τις κοινές τους εμφανίσεις προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους, αλλά και να μείνουν μακριά από τις αδιάκριτες ερωτήσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα. Ήταν η ώρα της σκέψης. Και από τη στιγμή που ήξεραν ότι υπάρχουν οι προδιαγραφές να ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, ήταν αποφασισμένοι να μην καταθέσουν τα όπλα έτσι εύκολα...

Παρελθόν η... μουρμούρα

Παρά τα σκαμπανεβάσματα, οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και σήμερα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το μικρό διάστημα που έμειναν χώρια τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μετά την καταιγίδα ήρθε η ηρεμία και πλέον οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένοι στο σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα. Δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, όπως φάνηκε στη βόλτα τους στη "Νησιώτισσα" όπου εμφανίστηκαν μαζί με τους γονείς της Ιωάννας, αλλά και στην πρεμιέρα της ταινίας της Τριανταφυλλίδου "Amore mio" όπου οι διαχυτικότητες και τα πειράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν έλειψαν με τους παρευρισκομένους να γίνονται μάρτυρες ενός μεγάλου έρωτα. Και οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν τη "μουρμούρα" μόνο στη μικρή οθόνη.
loading...
 
Top