ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Παναθηναϊκό...

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο πλησιάζει ο Ντάνιελ Πράνιτς. Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Κροάτης μέσος στον Παναθηναϊκό είχαν λιγοστέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, αλλά φαίνεται πως πλέον είναι ελάχιστες.

Η φετινή αγωνιστική εικόνα του 33χρονου ποδοσφαιριστή δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους των «πρασίνων» και σε συνδυασμό με κάποιες… συμπεριφορές του, τους έχουν οδηγήσει στο να κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν με αυτόν να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα.

Η κατάσταση έγινε χειρότερη μετά και την δημόσια κριτική του παίκτη προς τους ανθρώπους της ομάδας για την μη απόκτηση του Φραν Τούντορ. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τον κάνει δικό του τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας περίπου 200.000 ευρώ στην Χάιντουκ.

Ο νεαρός έκανε χθες την παρθενική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Χάιντουκ και ο Πράνιτς ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram μαζί με τον Τούντορ, ασκώντας ουσιαστικά κριτική στην ομάδα του!

«Η ευχή μου ήταν πως μια ημέρα θα ήσουν στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ. Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό… για κάποιους λόγους που δεν κατάλαβα. Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι, δεν είναι σημαντικοί…. Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος και αν δεν το γνωρίζουν θα το ανακαλύψουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προέχει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (15:00). Μετά από αυτό είναι πιθανόν να γίνει συνάντηση με τον παίκτη. Είναι πιθανόν εκτός του προπονητή να δώσουν το «παρών» και μέλη της διοίκησης.
loading...
 
Top