ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ROULAΈχασε 15 ολόκληρα κιλά μέσα σε 2 μήνες και τρομάξαμε να την γνωρίσουμε όταν την είδαμε στις αρχές του χειμώνα στο θέατρο “Ακροπόλ”...
!Η “εθνική” μας παρουσιάστρια, η Ρούλα Κορομηλά έχει αδιαμφισβήτητα τα ωραιότερα πόδια της ελληνικής τηλεόρασης, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο σε κάθε εμφάνισή της. Η ίδια φροντίζει τόσο τη διατροφή της όσο και την άσκηση, αν και η απώλεια βάρους δεν ήταν ποτέ για εκείνη μια εύκολη υπόθεση. Με επιμονή και υπομονή, ωστόσο, πέτυχε να αλλάξει την εικόνα της και να χαμογελά πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη από ποτέ.
Το καθημερινό διαιτολόγιό της περιλαμβάνει 5 γεύματα, πράσινες σαλάτες, λευκό κρέας, ψάρια, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά με λίγα λιπαρά, πολύ νερό και πράσινο τσάι. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί τρώει 2 ακτινίδια, ενώ έχει… εξορίσει από τη διατροφή της τα γλυκά, τα τηγανητά και τις σάλτσες. Επιπλέον γυμνάζεται πάρα πολύ. Πέντε φορές την εβδομάδα κάνει από 1 ώρα αερόβια γυμναστική το πρωί, που συνδυάζει με λάστιχα ή βαράκια, και άλλη 1 ώρα περπάτημα το βράδυ.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top