ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος on air.




Έξαλλος έγινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά την διάρκεια της εκπομπής του, όταν ο δημοσιογράφος από την Κρήτη, Μάριος Διονέλης, τον ενημέρωσε για όλα τα νεότερα από την υπόθεση-θρίλερ, της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στον φοιτητή που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της παρέας των Κρητικών.

«Η Κρήτη είναι μια κοινωνία κλειστή. Γνωριζόσαστε. Είστε μια χούφτα άνθρωποι. Τι συμβαίνει; Τι έχει γίνει με αυτό το θέμα; Θα φάμε καμπάνα από το ΕΣΡ, αλλά θα το πω. Αυτά τα κ*λόπαιδα τι κάνουνε; Πού βρίσκονται; Είναι στο χωριό; Είναι στην Ήπειρο; Είναι στην Γαλακτοκομική; Αρμέγουνε γελάδια; Τι κάνουνε; Είναι η δεύτερη φορά σε αυτή την εκπομπή που θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Είναι ενήλικα αυτά ε; Καλά. Θα έρθει η ώρα τους! Είναι πολύ βασικό να βρεθεί το παιδί και να είναι ζωντανό, όπως επίσης είναι πολύ βασικό να υπάρχει μηδενική ανοχή σε ανθρώπους οι οποίοι τα βάζουνε με πιο αδύναμους. Δεν υπάρχει χυδαιότερο πράγμα από αυτό. Αν θες να πουλήσεις μαγκιά, βρες κάποιον στα μέτρα σου. Δεν μπορεί να καλύπτεται αυτό».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top