ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αυτό το υλικό εξετάζουν από την Παρασκευή το βράδυ άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Είναι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή της και με την πρώτη ματιά ταιριάζουν πολύ στην περιγραφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη την ημέρα της εξαφάνισής του.
Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας που έχει «πιάσει» τον νεαρό
άντρα  να περπατά στο δρόμο της Σχολής με κατεύθυνση τα Γιάννενα. Είναι όμως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;
Την απάντηση αναμένεται να δώσουν οι αξιωματικοί της Ε.Λ.Α.Σ. που καλούνται να αναλύσουν καρέ- καρέ τη θολή αυτή εικόνα.
Κάμερα βενζινάδικου κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως ,απαθανάτισε γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου ένα νέο με φούτερ και κουκούλα. Οι γονείς του 20χρονου φοιτητή που κλήθηκαν για αναγνώριση από την Ασφάλεια Ιωαννίνων, είπαν ότι είναι το αγνοούμενο παιδί τους κυρίως από το ιδιαίτερο περπάτημα του και το τίναγμα του χεριού του.
Συμφοιτητές του και άνθρωποι από τη Σχολή όμως, εξέφρασαν αντίθετη άποψη βλέποντας τη συγκεκριμένη εικόνα που δεν τους θύμιζε το Βαγγέλη.
Η απάντηση των εγκληματολογικών εργαστηρίων, σε συνδυασμό με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από μαρτυρίες, θα καθορίσουν και την πορεία των ερευνών στο θρίλερ που έχει παγώσει την κοινή γνώμη.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top