ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Γράφοντας το νέο της βιβλίο, μία δημοσιογράφος, που ασχολείται με το φαγητό, ανακάλυψε πως τα συσκευασμένα προϊόντα που βρίσκουμε στα σουπερ μάρκετ, κρύβουν μεγάλα και αηδιαστικά μυστικά.

Το βιβλίο θα λέγεται "Swallow This" (Κατάπιε Το) και η συγγραφέας αναφέρει: "Οι σαλάτες, μπορεί να είναι 10 μέρες παλιές και πιθανώς να βρίσκονται κάτω από χλωριούχο νερό για έως και 8 ώρες, ώστε να μην επιτρέψουν σε βακτήρια να αναπτυχθούν"! Επίσης λέει οτι οξέα φρούτων όπως τα κιτρικό, τρυγικό και άλλα, τοποθετούνται στα φύλλα των πράσινων σαλατών για να τους δείχνουν την όψη του φρέσκου!


Σημαντικό είναι πως γίνονται και οι ανάλογες επεξεργασίες στα έτοιμα γεύματα ώστε να έχουν την ίδια γεύση. Ο λόγος; Για να νιώθει ο καταναλωτής αυτοπεποίθηση για αυτό που φτάνει στο πιάτο του!

Εκτός των άλλων το τραγικό της υπόθεσης είναι πως κατεψυγμένα τρόφιμα, πολλές φορές κρατιούνται σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός για μήνες έως και έτη μέχρι να φτάσουν στο καλάθι του καταναλωτή!

athensmagazine.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top