ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Σας έχω γράψει πολλές φορές για την Ντίνα.

Μια γυναίκα πολύ δυναμική, μάνα δυο παιδιών που καταφέρνει και τα συνδυάζει όλα με μοναδική αρμονία. Όσοι δεν γνωρίζουν η ελληνίδα σεφ εδώ και χρόνια έχει το δεύτερο επιχειρηματικό πόδι της στη Γαλλία. Στο Παρίσι.

Εκεί λοιπόν διατηρεί εστιατόριο όπου συνευρίσκονται γαστρονομικά πάρα πολλοί. Το μαγαζί της πάει τρένο και η επιτυχία της αναγνωρίστηκε κατά καιρούς με ρεπορτάζ πολλών τηλεοπτικών καναλιών.

Αυτή τη φορά η Ντίνα κατάφερε κάτι που εδώ στην Ελλάδα κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει. Να κλείσει συμφωνία συνεργασίας με την πρωϊνη εκπομπή TELE MATIN στο FRANCE 2.

Στην φωτογραφία η Ντίνα ποζάρει μαζί με την Marie Mamgioglou πολύ πετυχημένη και αγαπητή παρουσιάστρια της παραπάνω εκπομπής, επικυρώνοντας ουσιαστικά την συμφωνία τους.



Τι θα κάνει η Ντίνα; Θα έρθει με τηλεοπτικό συνεργείο στην Ελλάδα και μαζί με την Marie θα παρακολουθούν από τον παραγωγό τον τρόπο που δημιουργούνται τα προϊόντα. Κατόπιν θα «κουβαλούν» μαζί τους στην Γαλλία το προϊόν και η Ντίνα-με τη φέτα για παράδειγμα- θα μαγειρεύει στο εστιατόριό της Evi Evane Restaurant νοστιμιές με το παραπάνω προϊόν.

Τι θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο;



Μα να προωθούν την ποιότητα των προϊόντων μας στη Γαλλία και να πείσουν τους Γάλλους να εντάξουν τις συνταγές της Ελληνίδας στην καθημερινότητά τους.


Όχι τόσο επειδή έχω μαζί της κάποια ιδιαίτερη σχέση. Αλλά γιατί είχα την τύχη να δουλέψω μαζί της και να καταλάβω από κοντά πόσο καλή επαγγελματίας και κορυφαία γευσιγνώστρια είναι.
Μπράβο Ντίνα. Μεγάλη μαγκιά
loading...
 
Top