ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Δεν πρόκειται για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας... Κι όμως συμβαίνουν και στην πραγματικότητα τέτοια σκηνικά. Γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με τα σαγόνια καρχαρία, ενώ κολυμπούσε αμέριμνη στη θάλασσα.
Η 31χρονη τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, Cheryl Cole, εκεί που απολάμβανε μια ειδυλλιακή κατάδυση με τον Γάλλο σύζυγό της, κατά την διάρκεια διακοπών της στην Καραϊβική, είδε να κολυμπά μερικά μέτρα μπροστά τους ένας καρχαρίας!
Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media, δείχνει αρκετά αναστατωμένη και τρομοκρατημένη. Ενώ δε δίστασε να «κρυφτεί» πίσω από το σύζυγό της.
cheryl cole
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της Daily Mail, τόσο η Cheryl Cole, όσο και ο σύζυγός της, πανικοβλήθηκαν από το περιστατικό. «Υπάρχουν προειδοποιήσεις όλο το χρόνο για καρχαρίες, αλλά κανείς δεν περιμένει να βρεθεί αντιμέτωπος με έναν. Η παραλία εκκενώθηκε πολύ γρήγορα, και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Η Cheryl,  έτρεμε από τον φόβο της, αλλά μετά ηρέμησε.», καταλήγει πηγή.
cheryl cole 2
peoplegreece.com
loading...
 
Top