ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο Alex Kipman εργάζεται για την Microsoft περίπου 15 χρόνια και το 2011 θεωρήθηκε ένας από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της εταιρίας.

Αν υπάρχει μία λέξη για τον χαρακτηρίσει αυτή είναι «εφευρέτης» αφού την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε τα HoloLens, τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας της Microsoft. Η παρουσίασή του ωστόσο, επικεντρώθηκε στο πώς τα headset μπορούν να οδηγήσουν σε μια εικονική πραγματικότητα, κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να κάνει ένας παραδοσιακός υπολογιστής.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα ακουστικό που εμφανίζει 3-D "ολογράμματα" μπροστά στα μάτια σας, με τα οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε προσεγγίζοντάς τα και αγγίζοντάς τα σαν να είναι πραγματικά μπροστά από το πρόσωπό σας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της εταιρείας εδώ και χρόνια αφού πίσω από τα HoloLens, βρίσκεται μια νέα έκδοση των Windows.

Ο Kipman είναι ο δημιουργός και του Kinect, του χειριστηρίου κίνησης της Microsoft. Πρόκειται για μια συσκευή που έκανε τις πιο γρήγορες πωλήσεις όταν πρωτοβγήκε στην αγορά στα τέλη του 2010.

Επίσης, η δουλειά του στο τμήμα του Xbox του έφερε τόνους με βραβεία και επαίνους. Η Microsoft του έδωσε δύο βραβεία το 2012. Το ένα ήταν για το εξαιρετικό του τεχνικό επίτευγμα και το άλλο για την εξαιρετική τεχνική ηγεσία του.


loading...
 
Top