ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τον πέθανε στο σeξ… κυριολεκτικά! Η καρδιά του 65χρονου Βόλφγκαγκ Έγκερς δεν άντεξε ύστερα από το έντονο σeξ που έκανε με μια πόρvη και σταμάτησε.

Για την ακρίβεια, ο ηλικιωμένος οδηγούσε προς την πόλη Domazlice της Τσεχίας, όπου συναντήθηκε με την 29χρονη, Κατερίνα Νοβακόβα.


Ο 65χρονος την μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ένα έρημο μέρος, όπου έκαναν σeξ και την επέστρεψε στην πόλη. Αλλά, κατά την επιστροφή του, έπαθε έμφραγμα και τράκαρε το αυτοκίνητό του σε έναν τοίχο.


Στην αρχή, η αστυνομία θεωρούσε ότι πέθανε από τη σύγκρουση. «Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία έλεγε ότι έγινε ένα τροχαίο ατύχημα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε εκείνη τη στιγμή ήταν πως τον σκότωσε η σύγκρουση εφόσον το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν έχει πάθει τίποτα».

Επιπλέον, μίλησε για τα ευρήματα της αστυνομίας: «Ανακαλύψαμε μερικά χάπια Bιάγκρα και ένα γυναικείο κραγιόν».

Τέλος, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι ο ηλικιωμένος ήταν τακτικός πελάτης ενός οίκoυ ανoχής της πόλης.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα, η Κατερίνα Νοβακόβα δήλωσε για τον 65χρονο ότι «Ήταν ένας τακτικός πελάτης και ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Συνήθιζε να έρχεται σε μένα μια φορά την εβδομάδα» και περιέγραψε το περιστατικό: «Είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας, όταν ξαφνικά, έκλεισε τα μάτια του κι έπεσε πάνω στο τιμόνι».

topontiki.gr
loading...
 
Top