ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-ifIBRN-PlX9dyxibHxvYQNKQonDz6pknnx9-EkeEGXJ94nHAeqQEPpmLK7_uHz7i40MENCKrCMYlikvXmy9M6WP4WcdCUitUoM4Axo5c4n75IpaaH3WrjBcJkeM272TWF9jXT9YCGZHa/s200/melisses.jpg Γράφει: ο Χρήστος Μουσουλιώτης
 

Η έρευνα που ακολουθεί είναι μοναδική στο είδος της επειδή ανοίγει μια καινούργια πόρτα, σε μια πρωτόλεια, αλλά σοκαριστικά αποκαλυπτική, συγκριτική έρευνα μεγάλου βάθος και εύρους για τα πολλαπλά προβλήματα των μελισσών, βασιζόμενη σε επιστημονικά δεδομένα που είναι αδύνατο να αμφισβητηθούν.

Η έρευνα που ακολουθεί είναι μοναδική στο είδος της επειδή ανοίγει μια καινούργια πόρτα, σε μια πρωτόλεια, αλλά σοκαριστικά αποκαλυπτική, συγκριτική έρευνα μεγάλου βάθος και εύρους για τα πολλαπλά προβλήματα των μελισσών, βασιζόμενη σε επιστημονικά δεδομένα που είναι αδύνατο να αμφισβητηθούν.

καναρινι
Τα συμπεράσματα που παρουσιάζονται βασίζονται (μόνο) σε επιστημονικές έρευνες ειδικευμένων επιστημόνων Ελλήνων και ξένων, σε συμπεράσματα πανεπιστημιακών ερευνών, τής αμερικανικής EPA, επιστημονικών επιτροπών των υπουργείων των ΗΠΑ, τής Γεωργίας και Εσωτερικών, τής Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων, χωρίς να παραλείπεται και η Greenpeace.

Ταυτόχρονα, τα συμπεράσματα βασίζονται σε έγκυρους χάρτες – σχεδιαγράμματα που αφορούν τη φθίνουσα πορεία των μελισσοσμηνών στις ΗΠΑ, εκεί όπου εμφανίσθηκε εκτεταμένα το σύνδρομο κατάρρευσης των μελισσών και υπάρχουν γι΄ αυτό τα πλέον συστηματικά και έγκυρα αρχεία.

Η έρευνα δημιουργεί αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία επειδή κάνει δυνατή τη σύγκριση και την εξαγωγή συμπερασμάτων μέσω τής παράθεσης χαρτών, οι οποίοι δείχνουν τα εδάφη με μονοκαλλιέργειες, αυτά όπου καλλιεργούνται γενετικά τροποποιημένα φυτά, εκείνες τις περιοχές όπου εμφανίσθηκε το σύνδρομο κατάρρευσης των μελισσών και τις περιοχές όπου χρησιμοποιούνται νεονικοτινοειδή, αναδεικνύοντας το γεγονός ότι ακόμα και εάν συνδυαστούν όλα τα ανωτέρω, προστιθέμενα και με τη ραδιενεργή ρύπανση των πυρηνικών δοκιμών, δεν εξηγούν το σύνδρομο κατάρρευσης των μελισσών, εκτός εάν συνδυαστούν με τους χάρτες οι οποίοι δείχνουν τα εδάφη όπου υπάρχει άφθονη ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.

Σε επιβεβαίωση αυτών έρχονται τα ευρήματα τού Πενταγώνου για τη διαταραχή στον προσανατολισμό των πτηνών, ένα γεγονός που αφορά άμεσα τις μέλισσες. Αυτά τα ευρήματα αθροιζόμενα με τα πειράματα στην ιονόσφαιρα από τη βάση κεραιών στην Αλάσκα, τής γνωστής ως HAARP, αλλά και τα ευρήματα των επιστημονικών ερευνών για τις επιδράσεις των ανθρωπογενών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ποικίλα είδη ζώων. Όλα τους αποκαλύπτουν μια εικόνα, η οποία όχι μόνο δεν αναιρεί τα αρχικά συμπεράσματα για το σύνδρομο των μελισσών, αλλά τη συμπληρώνει και επεξηγεί αρκούντως ικανοποιητικά.

Το γεγονός ότι το σύνδρομο κατάρρευσης των μελισσών εμφανίστηκε λίγο μετά τον τετραπλασιασμό τής ισχύος τού HAARP το 2006 και ότι το HAARP σταμάτησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι τού 2014 δίνει την αφορμή για συμπεράσματα στη σφαίρα τής συνωμοσιολογίας τα οποία δεν εξετάζω.

Το ζήτημα για τους επιστήμονες, επαγγελματίες μελισσουργούς ή χομπίστες και γενικότερα κάθε άνθρωπο είναι εξόχως σημαντικό επειδή η εξάπλωση τής ρύπανσης εκ των ανθρωπογενών πεδίων δεν βρίσκεται στην Ελλάδα στο ίδιο εύρος με εκείνο άλλων χωρών. Θα βρεθεί δυστυχώς, πολύ σύντομα, με βάση την υπόσχεση τού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εγκατασταθούν σε κάθε ράχη και ραχούλα κεραίες Wi-Fi.

Σε λίγους μήνες η Ελλάδα θα ανήκει στο κλαμπ των χωρών που πλήττονται από το σύνδρομο κατάρρευσης, εξαιτίας (και) τής διαταραχής τού προσανατολισμού των μελισσών από τα ηλεκτρομαγνητικά σκουπίδια. Οι μανγητίτες στο σώμα των μελισσών και κάθε ζώου επηρεάζονται δραστικά από τον ηλεκτρομαγνητισμό. Οι μέλισσες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι δέκτες τού γεωμαγνητικού πεδίου τής Γης, όπως και τα αποδημητικά πτηνά και η επίδραση των τεχνητών πεδίων είναι δυσμενής παράγοντας για την επιβίωσή τους.

Η γνώση που συγκεντρώθηκε εδώ δεν απευθύνεται στον κ. Ταμήλο (και σε κάθε παρόμοιας νοοτροπίας Ταμήλο) ο οποίος ως δήμαρχος Τρικάλων γέμισε την πόλη με κεραίες Wi-Fi και ως βουλευτής στην κυβέρνηση τού κ. Σαμαρά ανακηρύχθηκε από αυτόν «πρωθυπουργός τού Wi-Fi» με την πεποίθηση ότι θα πετύχει το κολοσσιαίας ασχετοσύνης (πολιτικό) εγχείρημα ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης τού περιβάλλοντος. Άλλωστε την άγνοιά του την παραδέχθηκε στη Βουλή λέγοντας: «…εδώ δεν είναι πανεπιστήμιο για να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον»!

Από την άλλη μεριά απέχουν έτη φωτός, από τις «γνώσεις» των κ. Σαμαρά, Ταμήλου και άλλων συμβούλων τού Πρωθυπουργού για τις επιδράσεις που προκαλούν οι ανθρωπογενείς ακτινοβολίες σε ζώα, ανθρώπους και περιβάλλον, οι γνώσεις τού καθηγητή – κόσμημα τής κυτταρικής βιολογίας και βιοφυσικής κ. Λουκά Μαργαρίτη ο οποίος τονίζει ότι οι μη θερμικές επιπτώσεις από την μικροκυματική ακτινοβολία ορισμένες φορές είναι αρκούντως σοβαρές και ίδιες με τις επιδράσεις από τη θερμική ακτινοβολία (όταν με τη δεύτερη έχουμε στην πραγματικότητα κάτι σαν «τηγάνισμα» των κυττάρων).

Σε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τους προαναφερθέντες πολιτικούς βρίσκονται τα κβαντικά μυστικά τής πτήσης των πτηνών (και των μελισσών). Σύμφωνα με την DAPRA, την επιστημονική υπηρεσία «εξωτικών» ερευνών τού Πενταγώνου, κρύβουν υπερόπλα. Με την αποκρυπτογράφησή τους ο στρατός των ΗΠΑ θα κατασκευάσει κβαντικά ραντάρ και άλλες παρόμοιες συσκευές και ο νοών νοείτω…

——————
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF:
——————
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
“Ταμήλος: Κάθε εβδομάδα στη Βουλή και πληρωμή μια φορά το μήνα;” – http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=486108


“ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ”, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής – Διευθυντής: Καθηγητής Λουκάς Χ. Μαργαρίτης – http://keraies.files.wordpress.com/2008/04/margaritis_vathmos_epikindinotitas_keraion.pdf
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top