ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com



Το ερώτημα "ποιος σκότωσε τον άντρα της Μοσχούλας" θα είναι το κεντρικό θέμα του δεύτερου κύκλου στο σαρωτικό "Κάτω Παρτάλι", αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", ο Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς) δολοφονείται και αμέσως αρχίζει ένα τρελό κυνηγητό, αφού οι πιθανοί δολοφόνοι είναι πολλοί με αποτέλεσμα ο ένας να ενοχοποιεί τον άλλον δημιουργώντας ξεκαρδιστικές σκηνές.

Το Mega περιμένει πως και πως τη πρεμιέρα για να δει ξανά άσπρη μέρα στην Agb, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας τα στελέχη του καναλιού έχουν ενημερώσει από τώρα τον σεναριογράφο, Λευτέρη Παπαπέτρου, πως αν και ο δεύτερος κύκλος είναι όσο επιτυχημένος ήταν και ο πρώτος, επιθυμούν να υπάρξει και τρίτος. Τέλος, η σειρά φαινόμενο θα συνεχίσει να μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 22:00 κόντρα στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μεταφέρεται στις 21:00 ή ακόμα και σε άλλη μέρα.

Αλλαγή, σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες μας, θα υπάρξει στη "Δικαίωση" που θα μετακομίσει μια ώρα νωρίτερα δηλαδή τις 21:10, ενώ η "Εθνική Ελλάδος" θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00. Η "Μάνα Χ Ουρανού" μετακομίζει Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00, ενώ οι "Ηρωίδες" κάθε Τρίτη μετά την σειρά του Καπουτζίδη.

Γιώργος Διαμαντής

Πηγή 
loading...
 
Top