ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Θρήνος | Νεκρή σε τροχαίο αγαπημένη και κούκλα ηθοποιός !!
Θρήνος | Νεκρή σε τροχαίο αγαπημένη και κούκλα ηθοποιός !!

Σπαρακτικές εικόνες που προκαλούν δέος...

H όμορφη γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός έχασε την ζωή της μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, που συνέβη 250 μέτρα πρίν την έξοδο της εθνικής οδού προς Όσιγιεκ.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Λόγω των πολυάριθμων τραυματισμών στο στομάχι και την εσωτερική αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αμέσως.

Όλη την ώρα ήταν αναίσθητη και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την συνεφέρουν, δυστυχώς η ηθοποιός υπέκηψε στα τραύματά της.

Το ατύχημα συνέβη στις 6:30 το πρωί, και προκλήθηκε από τον οδηγό και γνωστό ηθοποιό Στόγιαν Matavulj (52), ο οποίος δεν τηρούσε αρκετή απόσταση από το αυτοκίνητο μπροστά του.

Ένα χτύπημα στο ” Polo ” ήταν αρκετό για να ανατραπεί το αμάξι. Η Lambasa ήταν δεμένη,όμως ήταν στη θέση του συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και την πέταξε έξω από το παράθυρο.

Η Dolores ήταν πολύ δημοφιλής στον κόσμο του θεάματος, και πολύ ταλαντούχα. Ολοι είχαν προβλέψει μια επιτυχημένη καριέρα γι’αυτήν, δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα άποψη...
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top