ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πρώην βουλευτή είχε ληστέψει ο μανιακός πιστολέρο του Μικρολίμανου Καθώς οι έρευνες των αστυνομικών αρχών προχωράν νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την εγκληματική δράση του αλβανού κακοποιού, μια δράση που είναι πλούσια. Μία από αυτές σχετίζεται με ληστεία που είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2008 στο σπίτι πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συγκεκριμένη ληστεία είχαν συμμετάσχει τρεις ληστές, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο αλβανός φυγάς, ο οποίος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης, για τις ληστείες και διαρρήξεις που είχε κάνει στην Μυτιλήνη και σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Βγήκε από την φυλακή αφού είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.


Πως αποκαλύφθηκε μετά την απόπειρα ληστείας στο σπίτι του βουλευτή;
Οι τρεις κακοποιοί προσπάθησαν να μπουν στο υπνοδωμάτιο. Ο πρώην βουλευτής όμως είχε ακούσει θορύβους και είχε σηκωθεί οπότε έπεσε πάνω τους. Οι επίδοξοι ληστές το έβαλαν στα πόδια αλλά έπεσε το κινητό του ενός με αποτέλεσμα να τους ανακαλύψει η αστυνομία.
Μεταξύ των τριών, ήταν και ο καταζητούμενος πιστολέρο Αrber Bako, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σκόρπισε τον όλεθρο στο Μικρολίμανο.


πηγή
loading...
 
Top