ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


phone-thiefΜια νοσοκόμα σε μαιευτήριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κλέβει ένα νεαρό ζευγάρι από την Ελλάδα.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο μαιευτήριο καθώς είχε έρθει στον κόσμο πρόωρα το μωρό τους.
Το θύμα μιλούσε με τον πατέρα του στην Ελλάδα απευθείας μέσω Skype όταν χρειάστηκε να πάει στο μπάνιο για να βοηθήσει στο πλύσιμο του μωρού. Ο άντρας άφησε ανοιχτό τον υπολογιστή του και ο πατέρας του έμεινε στο Skype να τον περιμένει.
Όσο περίμενε στο λάπτοπ του κοιτούσε μέσω Skype το δωμάτιο όταν ξαφνικά είδε να μπαίνει μέσα μια νοσοκόμα. Η νοσοκόμα κατευθύνθηκε στην τσάντα του νεαρού, έβγαλε από μέσα το πορτοφόλι του και του πήρε κάποια λεφτά.
Η νοσοκόμα δεν γνώριζε ότι εκείνη τη στιγμή την παρακολουθούσε μέσω Skype σε ζωντανή σύνδεση ο πατέρας του θύματος.
Η γυναίκα του θύματος, Χρύσα, δήλωσε στο Fairfax ότι ο πεθερός της τους ειδοποίησε όταν γύρισαν στο δωμάτιο ότι η νοσοκόμα τους είχε κλέψει. Τότε διαπίστωσαν ότι είχε πάρει 20 δολάρια από το πορτοφόλι του άντρα.
Το νεαρό ζευγάρι δήλωσε ότι δεν θέλει να τιμωρηθεί η νοσοκόμα η οποία ζήτησε συγνώμη για το συμβάν. Το ζευγάρι έχει δώσει συνέντευξη σε πολλά μέσα σε όλο τον κόσμο ενώ η ιστορία τους έχει γίνει viral επειδή το Skype πρόδωσε τον κλέφτη με τόσο πρωτότυπο τρόπο.
Πηγή: e-go.gr
loading...
 
Top