ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Απίστευτα προβλήματα έχει προκαλέσει η βροχόπτωση και κατά διαστήματα χαλαζόπτωση που πλήττει από το πρωί το Περιστέρι.


Σε όλες τις γειτονιές της πόλης η διέλευση αυτοκινήτων και πεζών σε δρόμους και πεζοδρόμια είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της υψηλής στάθμης των υδάτων από τη συνεχόμενη βροχή.

Πρόκειται για ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα μιας και ο χειμώνας είχε μπει ζεστά χωρίς να υπάρχουν βροχές.

Στην οδό Αγ. Αναστασίας στο Λόφο Αξιωματικών μια τρύπα που είχε ανοίξει εταιρεία τηλεφωνίας και είχε καλυφθεί μόνο με χώμα, από την ροή του νερού άνοιξε πάλι αναγκάζοντας τους κατοίκους να βάλουν ένα κάδο απορριμμάτων εντός της τρύπας για να μην προκληθούν ατυχήματα.

Γενικά σημεία που δεν είχε τοποθετηθεί άσφαλτος λόγω έργων έχουν τρυπήσει και είναι πολύ επικίνδυνα για οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όσους κινούνται στους δρόμους της πόλης μέχρι το απόγευμα που η ΕΜΥ αναφέρει πως τα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Απίστευτο video με εικόνες λίγο μετά τον κατακλυσμό στο Περιστέρι

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του PeristeriNews.gr λίγο μετά τον αδιανόητο κατακλυσμό που έπληξε σήμερα όλο το Περιστέρι.

Τα πλάνα είναι από τις οδούς Θηβών και Πελασγίας όπου δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων έχασαν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους από το νερό που έτρεχε απειλητικά.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο, οδηγοί βγάζουν νερά μέσα από τα αυτοκίνητά τους και οι περαστικοί έχουν μείνει άναυδη με τα πρωτοφανή φαινόμενα.

Δείτε τα πλάνα:
Δείτε εδώ το βίντεο


Και φωτογραφίες από τα αδιανόητα καιρικά φαινόμενα











loading...
 
Top