ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Νέα περίπτωση κακοποίησης ζώων στην Κρήτη

Η υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα για την Προστασία των Ζώων Αλυσοδεμένα σε ερημική και ακατοίκητη περιοχή κοντά στο Γαλατά Χανίων ήταν δυο σκυλιά, τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, όπως αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία Άγγλου πολίτη που διαμένει στα Χανιά.
Η υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα για την Προστασία των Ζώων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr, o Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων "Η Προστασία των Ζώων" δέχτηκε καταγγελία από ένα Άγγλο που διαμένει στα Χανιά ότι σε ερημική και ακατοίκητη περιοχή κοντά στο Γαλατά Χανίων υπάρχουν δύο αλυσοδεμένα σκυλιά.
Με την συνοδεία του καταγγέλοντα, μέλη του Συλλόγου πήγαν στην περιοχή και έμειναν άναυδοι με αυτά που είδαν. Εκεί, υπήρχαν δύο σκύλοι, ο ένας νεαρός σε ηλικία και εξαιρετικά αδύνατος, με πληγές στα αυτιά. Το άλλο ζώο βρισκόταν μέσα στα χαλάσματα, με μια αλυσίδα κρεμασμένη από ψηλά που δεν του έδινε το περιθώριο να κουνηθεί. Τα μάτια του ήταν γεμάτα τρόμο και στη θέα των ανθρωπων άρχισε να τρέμει ολόκληρο.
Ο χώρος γεμάτος ποντίκια και περιττώματα και αυτό είχε σκάψει ένα λαγούμι.Το σώμα του, δε, ήταν γεμάτο πληγές και ήταν εξαιρετικά αδύνατο. Δεν υπήρχε ίχνος φαγητού, πάρα μόνο ένα μπολ με ελάχιστο βρώμικο νερό. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο. Ο «ιδιοκτήτης» δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, αλλά η αστυνομία δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες.
Πηγή: voria.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top