ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην εκδότη!
Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και στον Θέμη Μάλλη μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και, μεταξύ άλλων, εξήγηση γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το lifestyle, αποκάλυψε γιατί δεν ανακοίνωσε νωρίτερα τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού και αναφέρθηκε στο νέο του «παιδί», το toratora.gr. Για την επιστροφή τους τον τόπο του εγκλήματος και την ενασχόλησή του ξανά με το lifestyle, ο πρώην εκδότης είπε χαρακτηριστικά «Εγώ έφαγα πάρα πολύ ξύλο όλα αυτά τα χρόνια για το lifestyle… όλη η τηλεόραση όμως και όλα τα κανάλια έχουν lifestyle εκπομπές, με διασημότητες του… πάτου. Έτσι, μου κάνανε bullying και τους τρόμαξα και έφυγα λίγο. Κατάλαβα όμως πως είναι κρίμα, ακόμα και αυτού του είδους του lifestyle να πηγαίνει σε λάθος χέρια. Χρειάζεται να πεις και καμιά καλή κουβέντα, να βγάλει και μερικά ωραία πράγματα που συμβαίνουν σ’ αυτόν τον τόπο… και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το έγκλημα να ασχοληθείς με όλο αυτό το πράγμα».

Αναφορικά με την πρωινή εκπομπή του MEGA που παρουσίαζε την περσινή σεζόν, ο ίδιος επεσήμανε «Στο «Πρωινό mou» ξεκίνησα ενθουσιασμένος. Μπήκα σε έναν νέο χώρο και άρχισα να μαθαίνω πράγματα, και μετά άρχισα να ξεφουσκώνω γιατί έπαψα να υπάρχω σαν άνθρωπος…. Δεν μου πήγαινε μετά από ένα διάστημα να επαναλαμβάνω το ίδιο πράγμα… ήμουν εξολοθρευμένος. Αξιοπρεπώς την έκανα και πάμε γι’ άλλα».

Όσο για τον λόγο που δεν γνωστοποίησε νωρίτερα τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού, σημείωσε «Είχα τρόμο ότι αν αυτό κυκλοφορούσε θα λέγανε «ο Κωστόπουλος πάλι μυθοπλασία… το έκανε όλο αυτό για να πάρει ποσοστά»… Πιστεύω ότι την ζωή σου δεν πρέπει να την βγάζεις για να κερδίσεις τηλεθέαση ή ψήφους ή οτιδήποτε άλλο».

Τέλος, για το νέο του site, δήλωσε «Έρχεται να βάλει αισθητική, καλύτερο λόγο και άποψη στα site.. για εμένα θυμίζει «Κλικ» και «Down Town»… έχει πολύ χιούμορ, να γελάμε, γιατί η showbiz είναι μια αστειότητα».
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top