ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η διάσημη ντίβα της ποπ λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή της στην Ελλάδα πόζαρε ημίγυμνη στη σουίτα της. Μόλις ήρθε στην Ελλάδα και "εγκαταστάθηκε" στην προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, η Lady Gaga άρχισε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις πρώτες της εντυπώσεις από την Ελλάδα, βγάζοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε η ίδια στο Instagram.

Μετά την φαντασμαγορική της άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου εμφανίστηκε με κοχύλια στο στήθος και ακάλυπτη στο πίσω μέρος του σώματός της, το ρεσιτάλ συνεχίστηκε στη σουίτα της, όπου γδύθηκε και πόζαρε μόνο με το μικροσκοπικό εσώρουχό της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει και τα "τερατάκια" (σ.σ. έτσι αποκαλούνται οι φαν της) που δεν κατάφεραν να τη δουν από κοντά.

Ξαπλωμένη και ημίγυμνη μέσα στο μπάνιο της, άρχισε τις προκλητικές πόζες, ενημερώνοντας τους followers της πως φοράει μόνο το άρωμά της και πως νιώθει θεά της ομορφιάς, εξ΄ου και η εμφάνιση ως άλλη Αφροδίτη. Λίγη ώρα νωρίτερα, επικράτησε πανικός όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές της που την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο.

Δείτε τις φωτογραφίες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top