ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Ελένη περνάει στην αντεπίθεση! Έπειτα από έναν χρόνο απόλυτης σιωπής στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ξεσπά εξαπολύοντας πυρ κατά του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, δείχνοντας ότι πλέον παρατά την παθητική στάση και είναι έτοιμη για όλα. Η νέα αγωγή του Λάτσιου, ο οποίος ζητάει να βγει σε πλειστηριασμό η βίλα στα Μελίσσια όπου μένει η Μενεγάκη με τα τρία παιδιά τους και να πάρει το 25% των χρημάτων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελένης. Μάλιστα η αδιάλλακτη στάση του πρώην συζύγου της ήταν η αιτία που για πρώτη φορά αποφάσισε να μιλήσει στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη για πόλεμο μέχρι τελικής πτώσης. Από την πρώτη στιγμή που το θέμα της νέας αγωγής του Λάτσιου «έσκασε» στα δημοσιογραφικά γραφεία, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να διαρρεύσει μέσω δικών της κύκλων τη θέση της και να ρίξει τα πρώτα της καρφιά.

Οι διαρροές

Αφού -πάντα μέσω διαρροών- εξέφρασε την αγανάκτησή της για τη στάση του πρώην συζύγου της να ζητήσει να βγει η βίλα στα Μελίσσια σε πλειστηριασμό, εξέφρασε τα παράπονά της από τη μέχρι τώρα πατρική παρουσία του Λάτσιου. Όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια, ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 δεν βλέπει καν τα παιδιά του τις μέρες που δικαιούται βάσει νόμου, δεν εξαντλεί το χρονικό όριο των διακοπών μαζί τους, ενώ φέτος που είχε πάρει τα παιδιά στο Ξυλόκαστρο, τα πρωινά την επίβλεψή τους είχε μια θεία του και όχι εκείνος. Επίσης η πλευρά της Μενεγάκη υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της διασκεδάζει και συναναστρέφεται με διάφορες γυναίκες έπειτα από περιστασιακές γνωριμίες αναρτώντας μάλιστα σχετικές φωτογραφίες στα social media.
Βέβαια όλα αυτά λέγονταν μέσω διαρροών από την πλευρά της Ελένης. Η τελευταία όμως βγήκε πλέον μπροστά και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Λάτσιου. Για πρώτη φορά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε στα social media, απαντώντας σε τόσο προσωπικές ερωτήσεις που της έκαναν θαυμαστές της. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει από τη Μενεγάκη, που με τη στροφή 180 μοιρών που έχει κάνει στην αντιμετώπιση της δικαστικής διαμάχης της, δείχνει πόσο αποφασισμένη είναι να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να στριμώξει στα σχοινιά τον πρώην σύζυγό της.

Φουλ επίθεση

Σε ερώτηση θαυμάστριάς της που δεν είχε καταλάβει ποιος ήθελε να βγάλει σε πλειστηριασμό τη βίλα, η Ελένη έριξε το πρώτο γεμάτο δηλητήριο βέλος της, προκαλώντας αίσθηση, αφού δεν απαντούσε ποτέ σε τέτοια θέματα. «Εκείνος θέλει να πετάξει τα παιδιά στο δρόμο, εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο επιθετική χαρακτηρίζοντας «άτιμο» τον Λάτσιο. «Πόσα πρόσωπα έχει ένας άνθρωπος τελικά;» αναρωτήθηκε κάποιος για να απαντήσει αμέσως η Μενεγάκη «οι τίμιοι έχουν μόνο ένα» και όλοι κατάλαβαν για ποιον χτυπούσε η καμπάνα. Στη συνέχεια συμφώνησε με έναν «ακόλουθό» της στο Twitter που τόνισε ότι πρέπει όλα να πάρουν το δρόμο τους «αναίμακτα για τα παιδιά. Είναι πάντα τα θύματα ανεξάρτητα από τα επώνυμα των γονιών».
Το παράδοξο ήταν ότι η Ελένη απαντούσε σε όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που δεχόταν, δείχνοντας ότι η παθητική στάση που κρατούσε από τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν ξεκίνησε στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη της με τον Γιάννη Λάτσιο, αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν και πλέον «παίζει φουλ επίθεση». Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη κόντρα κορυφώνεται και όλοι περιμένουν με αγωνία την εκδίκαση της νέας αγωγής του Λάτσιου στις 7 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται πραγματικά πολύ μεγάλη μάχη, μιας και καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω.



«Εσύ δεν μου δίνεις τα παιδιά»

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν έκρυψε τη δυσφορία του τόσο από τις διαρροές από πλευράς Μενεγάκη για την πατρική παρουσία του ούτε και από τα καρφιά που του έριξε η πρώην σύζυγός του στο Twitter. Άνθρωποι από το περιβάλλον του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι εκνευρίστηκε από το «χτύπημα» της Ελένης για τη συμπεριφορά του απέναντι στα τρία τους παιδιά, θεωρώντας το «κάτω από τη μέση». «Εκείνη δεν μου δίνει τα παιδιά» φέρεται να είπε ο Λάτσιος που ετοιμάζεται κι εκείνος για πόλεμο μέχρι εσχάτων. Μάλιστα τώρα δεν δέχεται να βρεθεί κάποια εξωδικαστική λύση. «Όταν είχαμε συμφωνήσει για την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού στις αρχές του 2013, εκείνη την τελευταία ημέρα έκανε πίσω και δεν υπέγραψε. Τώρα γιατί θέλει να τα βρούμε εξωδικαστικά;», υποστηρίζει. Το είχε αναφέρει και στην πρώτη του αγωγή και η Μενεγάκη τότε... σφύριζε αδιάφορα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top