ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!Aπό την Τίνα Μεσσαροπούλου/ Περιοδικό TV24.

ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ
Η απαγωγή της Μελίνας τελικά θα αποδειχθεί ότι ήταν η αιτία για να βγουν στην επιφάνεια πολλές καταστάσεις. Καταρχάς θα δούμε τη Μελίνα να σκέφτεται τον Σήφη αλλά και αρκετά ένοχα μυστικά θα αρχίσουν να ξεπροβάλλουν πίσω από κάποιους.
Η Μελίνα, λοιπόν, αρχίζει να αισθάνεται πολύ άσχημα μαθαίνοντας ότι ο Σήφης δεν δίστασε να δώσει στους απαγωγείς ό,τι έχει και δεν έχει για να τη σώσει. Μάλιστα, αρχίζει να έχει αντιρρήσεις και δισταγμούς για το αν πρέπει να κάνουν το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη. Η στάση της Μελίνας όπως είναι φυσικό εξοργίζει τον Αχιλλέα, που δεν μπορεί για μια ακόμα φορά να κρύψει τη ζήλια του.
Η ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ
Τελικά, η Μελίνα υποκύπτει στην επιθυμία του Αχιλλέα και έτσι μαζί με τον Πάτροκλο και τη Βασιλική φτάνουν στην Ταϊλάνδη, όπου ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Ωστόσο, την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα πρόκειται να χαλάσει ένα μήνυμα που βλέπει συμπτωματικά ο Αχιλλέας στο κινητό του Πάτροκλου. Η καχυποψία και η αδιάκριτη κίνηση του Αχιλλέα ν' ακούσει το μήνυμα του Διαμαντή στο κινητό του Πάτροκλου, χαλάνε το κέφι της παρέας. Κι ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές, η περίεργη συμπεριφορά του Πάτροκλου εξακολουθεί να προκαλεί ερωτηματικά και τελικά αναγκάζει τη Βασιλική ν' αντιδράσει με έναν πολύ απρόσμενο τρόπο.
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ
Την ίδια στιγμή, ο Παύλος Γιαννακάκης για πρώτη φορά έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Διαμαντή και αποκαλύπτεται πόσο βαθύ είναι το χάσμα που τους χωρίζει. Παράλληλα, ο Ματθαίος συναντιέται μετά από πολύ καιρό με την Αναστασία και το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ ηλεκτρισμένο. Στο μεταξύ, στα Χανιά η Λουκία προσεγγίζει την Αναστασία και προσπαθεί να τη συμφιλιώσει με τον πατέρα της, ενώ ο Σήφης εξακολουθεί να πολιορκεί τη Λουκία, κρύβοντας την αληθινή του ταυτότητα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top