ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 29χρονη Ασημένια Μυρωδιά, που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της στους Αμπελoκήπους.
Σοκ στο χώρο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας της
παρουσιάστριας - μοντέλο Ασημένιας Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στους Αμπελοκήπους. Η καλλονή έφυγε από τη ζωή στα 29 της χρόνια με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Σύμφωνα με την Espresso, το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της και αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο για την Ασημένια ήταν ήδη πολύ αργά.

Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, η 29χρονη πριν από ενάμιση μήνα έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και το αποτέλεσμα ήταν να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. Από τότε κλείστηκε στο σπίτι της και δεν ήθελε να δει κανέναν, μέχρι την περασμένη Παρασκευή που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.
Η Ασημένια ήταν ακόμα παιδί όταν έχασε τον πατέρα της από καρδιακό επεισόδιο. Πριν από μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή και ο σύντροφός της Νίκος από καρκίνο και η ίδια χρειάστηκε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ξαναπατήσει στα πόδια της. Κυνήγησε το όνειρό της: να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις και μαζί με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή "Via travel fashion" στο κανάλι Extra 3. Όταν η μητέρα της άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας η Ασημένια προσπαθούσε να είναι στο πλάι της. Τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν στο ταμείο γνωστού cafe στο Σύνταγμα.
πηγή: zappit.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top