ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με γκολ του Μπόατενγκ στο 89' κρίθηκε το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς της ημέρας στο Champions League, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι χάρη σε ένα γκολ του Μπόατενγκ στο 89' με εξαιρετικό σουτ.
Οι Γερμανοί είχαν την υπεροχή, όμως ο προσπάθειές τους σταματούσαν για 89 λεπτά πάνω στον πολύ καλό Χαρτ, ενώ και η Σίτι είχε ευκαιρίες να “κλέψει” τη νίκη, όμως οι Βαυαροί ήταν τελικά αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, η Ρόμα διέλυσε με το επιβλητικό 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας,με το σκορ μάλιστα να είναι ήδη 4-0 από το 31ο λεπτό και τους Τοροσίδη και Μανωλά να αγωνίζονται ως βασικοί (ο Μανωλάς αντικαταστάθηκε στο 77').

Στον 6ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, και επικράτησε τελικά με το πενιχρό 1-0 μέσα στο Καμπ Νου, με σκόρερ τον Πικέ στο 28', ενώ Άγιαξ και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Άμστερνταμ.

Στον 7ο όμιλο, με το ίδιο σκορ έληξαν και τα δύο παιχνίδια του ομίλου (Τσέλσι-Σάλκε και Μάριμπορ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Πόρτο διέσυρε με 6-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σαχτάρ Ντόνετσκ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top