ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το ζευγάρι αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται!
Σε μία κοινή τους φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικό «People», η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν, μεταξύ άλλων, στον Άρη Καβατζίκη για τη μόδα που θέλει τα ζευγάρια να παρουσιάζουν μαζί εκπομπή, αποκάλυψαν ποιος είναι ο αρχηγός στο ζευγάρι και σχολίασαν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν για τη νέα τους εκπομπή στο «Ε» να παίρνουν 500 ευρώ τον μήνα έκαστος.

«Σημασία έχει οι άνθρωποι, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια εκπομπή, να είναι ισχυρές προσωπικότητες ως μονάδες, για να μπορούν να φτιάξουν μια καλή ομάδα. Ανέκαθεν έλεγα, όταν με ρωτούσαν, πως ναι, θα έκανα εκπομπή με την Κατερίνα, γιατί περνάω καλά μαζί της και θα μπορούσε αυτό να είναι ωραίο για εμάς και τον κόσμο», είπε ο ηθοποιός, και κατόπιν η παρουσιάστρια συμπλήρωσε «Ακόμη κι αν η σκέψη των καναλιών είναι ότι τα ζευγάρια πουλάνε, εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια όμορφη συντροφιά που θα στέκεται με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια απέναντι στον κόσμο που επιλέγει να μας δει».

Όσο για το ποιος από τους δύο είναι ο αρχηγός τηλεοπτικά ο Κρατερός δήλωσε «Για μένα, το αν θα κάναμε μαζί εκπομπή εξαρτιόταν κυρίως από τη διάθεση και την πρόθεση της Κατερίνας. Θεωρώ ότι σε αυτή την εκπομπή εκείνη είναι η αρχηγός. Είναι πιο έμπειρη και ξέρει καλά αυτό το είδος. Σε όλες τις ομάδες πρέπει να υπάρχει ένας αρχηγός και να είναι εκείνος που ξέρει καλύτερα τη δουλειά», κι έπειτα η Κατερίνα συνέχισε «Ο Κρατερός με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε αυτή την εκπομπή μαζί ή αν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Επέλεξα αυτή την πρόταση, γιατί ήθελα να είμαι μαζί του, τον θαυμάζω ως άνθρωπο και καλλιτέχνη και αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, υγιές πρότυπο Έλληνα άντρα. Κι εκείνος με αγαπάει και με προσέχει».

Παρόλο που υπήρξαν και άλλες προτάσεις, από άλλα κανάλια, εκείνοι επέλεξαν το «Ε», αφού τους δόθηκαν τα εχέγγυα για μια δυναμική αρχή. Πως αντέδρασαν όταν γράφτηκε ότι παίρνουν έκαστος 500 ευρώ το μήνα; «Σκεφτήκαμε ότι παίρνουμε πάρα πολλά και τους πιάσαμε κορόιδα… Μα… γελάσαμε. Δεν ξέρω, ρε παιδάκι μου, γιατί λέγονται τέτοια πράγματα» επεσήμανε η Κατερίνα και αμέσως ο Κρατερός σημείωσε «το σχόλιο από μόνο του δεν χρειάζεται σχολιασμό, αυτοαναιρείται».
loading...
 
Top