ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μετά από μια σεζόν γεμάτη αγάπη, γκρίνια, μικροπαρεξηγήσεις, ζήλειες, νεύρα, γέλια αλλά και απίστευτη μουρμούρα, τα τρία ζευγάρια επιστρέφουν με νέες περιπέτειες τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον...Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους φυσικά παραμένουν τα δίδυμα Δάφνη Λαμπρογιάννη - Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ελένη Κοκκίδου - Αντώνης Αντωνίου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδη - Πάνος Βλάχος, αλλά η παραγωγή θα ενισχυθεί και φέτος με γκεστ σταρ που θα αναστατώσουν τις ζωές τους.
Η Μαίρη, οι φίλοι του Μηνά, ο αδελφός της Βούλας και οι κολλητοί του Χάρη και της Βάσως θα συνεχίσουν να συντροφεύουν τα τρία ζευγάρια. Μπορεί πέρυσι οι σεναριογράφοι της σειράς να εστιάσαν περισσότερο στις μεταξύ τους καταστάσεις, ωστόσο, από την ερχόμενη σεζόν θα μας απασχολήσουν πολύ και οι σχέσεις τους με τον οικογενειακό τους περίγυρο. 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TV24, θα δούμε να έρχεται στην Αθήνα η μαμά του Χάρη. Μάλιστα, μετά την άφιξή της οι σχέσεις του ζευγαριού θα διαταραχθούν με αποτέλεσμα ο χωρισμός να χτυπήσει την πόρτα της Βάσως και του Χάρη. Μάλιστα, το ζευγάρι θα κληθεί να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους από την έναρξη κιόλας της νέας σεζόν, αλλά επειδή πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν ότι ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλο, ο χωρισμός τους θα είναι προσωρινός μέχρι που θα κάνει την εμφάνιση της η Αθηνά Οικονομάκου και θα ταράξει για ακόμα μια φορά την οικογενειακή τους ευτυχία.
Η επέλαση των μαμάδων θα συνεχιστεί με την παρουσία της επί 15 χρόνια χήρας μητέρας του Ηλία, η οποία έρχεται και αυτή στην Αθήνα αποφασισμένη να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Έχει βρει μάλιστα και το γαμπρό και δεν θέλει με τίποτα να ακούσει τις αντιρρήσεις του γιου της. Και τα ευτράπελα όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν τελειωμό για τα τρία ζευγάρια που μας υπόσχονται πολλά γέλια και... κλάματα για τη σεζόν που έρχεται!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top