ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι κορμί είναι αυτό; Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών του στην Πάτμο,
όπου εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε διαχυτικές στιγμές, με το εκπληκτικό σώμα της συντρόφου του ηθοποιού να "κλέβει" την παράσταση! «Κάναμε σκυταλοδρομία. Έβγαλα εγώ τον γύψο από το πόδι μετά από τρεις μήνες και τον φόρεσε Χρύσα στο χέρι για 20 ημέρες. Έπαθε ένα μικρό κάταγμα στο δάχτυλο». αποκαλύπτει ο Ιωσήφ Μαρινάκης στο "ΟΚ!" για το πρόσφατο ατύχημα της 38χρονης συντρόφου του. «Όμως, παρά τα ατυχήματα οι διακοπές συνεχίζονται! Περνάμε πολύ όμορφα και δεν σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε πριν από τις αρχές Σεπτεμβρίου», συμπληρώνει.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών του στην Πάτμο, όπου εντοπίστηκε από τον φακό του περιοδικού τη Δευτέρα 18 Αυγούστου.

«Προσπαθήσαμε, στα διαλείμματα της καλοκαιρινής μου περιοδείας με την παράσταση Το διαζύγιο, να φεύγουμε για τα ελληνικά νησιά. Βρεθήκαμε στην Αστυπάλαια και την Κάλυμνο πριν πάμε στην Πάτμο. Από εκεί αναχωρήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα με προορισμό τη νότια Κρήτη. Μάλιστα προτού επιστρέψουμε στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις σχεδιάζουμε ένα ακόμη ταξίδι στα Κύθηρα», καταλήγει ο Ιωσήφ Μαρινάκης.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top