ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν ήταν αδέσποτο τελικά το σκυλάκι το οποίο εντόπισε σκελετωμένο και ετοιμοθάνατο σ’ ένα
χωράφι στο Ηράκλειο της Κρήτης η Μαρία Τρυπάκη στις 11 Ιουλίου. Το ζώο η φιλόζωη το μετέφερε σε κτηνιατρείο για εξετάσεις και φροντίδα και εκεί το σκάνερ (το μηχανώμαι εντοπισμού) έδειξε όχι μόνο ότι το σκυλί φέρει μικροτσίπ αλλά και ότι τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του είναι καταχωρημένα στη βάση δεδομένων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (Π.Κ.Σ.).
Η κα Τρυπάκη επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του ζώου - που πέθανε σήμερα από την εξαθλίωση - ο οποίος δεν παραδέχτηκε πως αυτό το εξαθλιωμένο πλάσμα του ανήκει. Μίλησε για συνωνυμία και απευθύνθηκε με υβριστικά σχόλια στην φιλόζωη που νοιάστηκε γι’ αυτό το πλάσμα.
Φυσικά η εγκατάλειψη ενός ζώου είναι κακοποίηση και διώκεται ποινικά. Και αν κάποιος ισχυριστεί ότι έχει χάσει το κατοικίδιο του και δεν μπόρεσε να το εντοπίσει, θα πρέπει να αποδείξει ότι όντως το αναζήτησε π.χ. μέσω της Αστυνομίας, με αφίσες, με επικοινωνία στον Π.Κ.Σ. – αν έχει καταχωρημένο τσιπάκι – κ.ο.κ. Φυσικά εις βάρος του ιδιοκτήτη του ζώου – που δυστυχώς έχει και άλλο σκύλο στην κατοχή του θα γίνει καταγγελία.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top