Στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό
Gastroenterology, συμμετείχαν 36 υγιείς άνθρωποι ηλικίας 18 με 55 , οι
οποίοι χωρίστηκαν σε 3 ομάδες. Η πρώτη ομάδα έτρωγε γιαούρτι με
προβιοτικά 2 φορές την εβδομάδα, η δεύτερη γαλακτοκομικά προϊόντα που
έμοιαζαν με γιαούρτι αλλά δεν περιείχαν προβιοτικά και η τελευταία
καθόλου γιαούρτι. Στο τέλος της έρευνας αποδείχθηκε ότι η πρώτη ομάδα
είχε ταχύτερες και πιο στοχευμένες απαντήσεις στα τεστ αντίληψης και
διαχείρισης συναισθημάτων.
faysbook.gr
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.