ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η απάντηση της Σολάνζε και του Τζέι Ζ για τον καυγά τους

Η οικογένεια Νόουλς - Κάρτερ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους το επεισόδιο στο ασανσέρ.
Τη Δευτέρα το βράδυ βίντεο από κάμερα ασφαλείας με την αδελφή της Μπιγιονσέ, εκτός ελέγχου, να… ξυλοφορτώνει το Τζέι Ζ, σύζυγο της σταρ, μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου Standard Hotel στη Νέα Υόρκη, είδε το φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα ΤΜΖ, βγάζοντας στη φορά τα άπλυτα της διάσημης οικογένειας.
Τέσσερις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο δημοφιλής ράπερ και παραγωγός και η Σολάνζε ζήτησαν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους και το κοινό για το «ατυχές», όπως το χαρακτήρισαν, περιστατικό στο ασανσέρ του ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.
Αν και επισήμως ούτε και τώρα δίνουν κάποια εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν στο περιστατικό, εν τούτοις βεβαιώνουν ότι φταίνε και οι δύο πλευρές.
«Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό το ατυχές περιστατικό», ανέφερε κοινή ανακοίνωση της οικογένειας Νόουλς- Κάρτερ, που εστάλη αποκλειστικά στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, όπου και τονίζεται πως:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι η οικογένειά μας το ξεπερνά αυτό. Η Σολάνζε και ο Τζέι αναλαμβάνουν ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης τους για ότι συνέβη. Ζήτησαν συγγνώμη και η οικογένεια άφησε πίσω της το συμβάν».
Στην ανακοίνωση διαψεύδεται, επίσης, η φημολογία ότι η αδελφή της Μπιγιονσέ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάποιας άλλης ουσίας.
«Αφήνουμε το περιστατικό πίσω μας και ελπίζουμε ότι όλοι θα πράξουν το ίδιο», σημειώνεται τέλος.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top