ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα ζώδια της εβδομάδαςΤα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή
ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο φέρνει ολοκλήρωση σε θέματα που άπτονται των οικονομικών πηγών (εσόδων) επιτείνοντας την ίδια στιγμή μια αίσθηση κρίσης όσον αφορά στις προσωπικές αξίες και προτεραιότητες ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξεις εσύ της 30-31/3, καθώς η ένταση είτε η ηθική / υλική απώλεια είναι στο πρόγραμμα και απαιτείται στωική, μετρημένη, ώριμη και συντηρητική διαχείριση σε όλα τα επίπεδα.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο δημιουργεί μια κορύφωση σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου (σχέσεις / συνεργασίες / περιβάλλον), σε μια εποχή όπου απαιτείται προσήλωση στο στόχο, συνέπεια, σεβασμός και δουλειά. Αν γεννήθηκες γύρω στις 15/5 θυμήσου πως η έννοια της αλλαγής είτε / και της παράλληλης έντασης / ρήξης είναι στο πρόγραμμα. Βεβαίως, η διέλευση των άλλων πλανητών σύντομα θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με μαεστρία και αποδοτικότητα τις εξελίξεις σε κάθ’ επίπεδο. Εύνοια, δημιουργικότητα, κατακτήσεις κι ευκαιρίες αφορούν τώρα εσένα της 1-12/5.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο προκαλεί εσωτερική ένταση, κούραση, ακόμα κι εξουθένωση και δείχνει την ανάγκη σου για άμεση ξεκούραση και για σεβασμό στα όρια του οργανισμού σου.  Παρασκήνιο, ανησυχία και ψυχοσυναισθηματική φόρτιση είναι στο πρόγραμμα. Πιο προσεκτικά θα πρέπει να διαχειριστείς πάσης φύσεως πρόβλημα (κυρίως σχετικά με το σπίτι / την οικογένεια / τις πολύ προσωπικές σχέσεις), αν γεννήθηκες στις 9-13/6.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο φέρνει ένα είδος κορύφωσης στις εξελίξεις όσον αφορά προσωπικούς στόχους / επιλογές ή σχετικά με την έννοια της φιλίας ή της εταιρίας ή της εφορίας ή του εισοδήματος. Αν γεννήθηκες γύρω στην 1/7, τότε θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ ή, καθώς η ένταση / ρήξη / αίσθηση απώλειας καραδοκεί. Αντίθετα, για εσένα της 17/7 οι εξελίξεις φαίνονται ιδιαιτέρως ελπιδοφόρες και δημιουργούν προϋποθέσεις για κάτι καινούργιο στην επαγγελματική ή στην προσωπική σου ζωή.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο προξενεί πιθανότατα ένα κρεσέντο εξελίξεων σε ζητήματα που άπτονται της καριέρας, των βασικών δεδομένων της ζωής σου ή της οικογένειας. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να είσαι σε ετοιμότητα για αλλαγές ή / και για την αίσθηση μιας ζημιάς / απώλειας, κυρίως αν γεννήθηκες γύρω στις 17/8. Η θέση του Ουρανού παραμένει αρωγός για εσένα της 31/7-1/8, ενώ παράλληλα ο Κρόνος πιέζει με ευθύνες και βάρη εσένα της 7/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο αποτελεί σαφή ένδειξη ευκαιριών και φέρνει τη θετική ολοκλήρωση σε ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, σπουδές, δουλειά στο εξωτερικό, εκδόσεις ή άλλες φιλοδοξίες σου, κυρίως αν γεννήθηκες γύρω στις 17/9. Η Αφροδίτη την ίδια στιγμή φροντίζει για την τύχη σου στον έρωτα και δίνει απλόχερα χαρές, αν έχεις γενέθλια στις 3-8/9.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο δημιουργεί εντάσεις ψυχοσυναισθηματικής φύσεως επιτείνοντας την αίσθηση ανασφάλειας σε κάθ’ επίπεδο. Αν γεννήθηκες στις 3/10 θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο, καθώς οι έννοιες της φόρτισης ή της ρήξης είτε μιας απώλειας είναι συμβατές με τις εξελίξεις. Δες τι αλλάζει ή τι πρέπει ν’ αλλάξει. Αποδέξου την πορεία των πραγμάτων και μην αντιστέκεσαι στο τίμημα που συνυπάρχει συνήθως με μια ευκαιρία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο συμβολίζει ένα κρεσέντο εξελίξεων σε σημαντικές υποθέσεις (σχέσεις / συνεργασίες). Η φόρτιση, η ρήξη και η αλλαγή είναι έννοιες συνδεόμενες με τις καταστάσεις. Την ίδια στιγμή η ανάγκη για παθιασμένες, μοιραίες και απρόβλεπτες ερωτικές εμπειρίες μπορεί να σε παρασύρει. Προσοχή στη διαχείριση, ώστε ν’ αποφευχθούν τυχόν «ζημιές / απώλειες» θα πρέπει να επιδείξεις κυρίως εσύ που γεννήθηκες κοντά στις 17/11. Ευκαιρίες πάσης φύσεως επιφυλάσσει το σύμπαν για τους Σκορπιούς του β’ δεκαημέρου και πιο πολύ για εσάς της 12/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο φέρνει ενδεχομένως εντάσεις, αλλαγές ή / και έννοιες σχετικές με την καθημερινή ρουτίνα / τον τρόπο δουλειάς & τις σχέσεις με συναδέλφους ή με υφισταμένους. Αν έχετε κατοικίδιο ζωάκι δεν αποκλείεται ν’ αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και να σέβεστε τις συμβουλές των ειδικών,  εφόσον προκύψει συγκεκριμένο ζήτημα. Απότομες αλλαγές στους όρους (οικονομική συμφωνία) της εργασίας είναι ένα ενδεχόμενο της επιρροής των πλανητικών διελεύσεων. Μια συμβουλή θα ήταν να κρατήσετε το μέτρο και να παραμένετε συντηρητικοί στη διαχείριση του χρήματος. Για τους ερωτευμένους Τοξότες: το πάθος μπορεί μοιραία ν’ αλλάξει τον τρόπο και τις προτεραιότητες της ζωής σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο φέρνει την ολοκλήρωση, αλλά και την ευκαιρία μέσ’ από τις έννοιες του έρωτα, της δημιουργικότητας, της τέχνης, των παιδιών, της τύχης και της επιχειρηματικότητας. Ευνοημένοι / ες της εποχής είστε όσοι/ ες γεννηθήκατε γύρω στις 15/1, αλλά κι εσείς της 5-12/1. Προσοχή επιβάλλεται να επιδείξετε οι Αιγόκεροι της 30/12-1/1, καθώς για εσάς κάθε αλλαγή συνεπάγεται κι ένα τίμημα (ρήξη/ ένταση / απώλεια-ζημιά).
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο φέρνει την κορύφωση σ’ εξελίξεις που σχετίζονται με την οικογένεια / τις πολύ προσωπικές σχέσεις ή το σπίτι / την έδρα/ το ακίνητο, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 13/2. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε τα πάντα με στωικότητα, υπομονή και συντηρητικό πνεύμα, καθώς η αλλαγή, η ένταση και η ρήξη είτε η αίσθηση μιας απώλειας είναι ενδεχόμενα που συνάδουν με τις πλανητικές διελεύσεις. Ο Κρόνος πιέζει με ευθύνες τους Υδροχόους της 4/2.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πανσέληνος της 17/11 στον Ταύρο φέρνει την ολοκλήρωση σ’ εξελίξεις που σχετίζονται με μια πρόταση ή μια συμφωνία για πολλούς Ιχθύς, κυρίως όμως για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 15/3. Θετικοί προδιαγράφονται οι οιωνοί για εσάς της 1-6/3, καθώς η Αφροδίτη δημιουργεί προϋποθέσεις ευκαιριών στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή μέσ’ από γνωριμίες και φιλίες. Προσοχή στη διαχείριση των σχέσεων και των συνεργασιών δείξτε οι γεννημένοι/ ες στις 9-12/3, γιατί η παροδική ένταση και  ρήξη είναι πιθανά σενάρια των ημερών.  Για όλους τους Ιχθύς και για τον ωροσκόπο στους Ιχθύς: κρατήστε με προσοχή το τιμόνι και μιλήστε αφού σκεφθείτε καλά τι θα πείτε, σε ποιον θα το πείτε και πώς θα το παρουσιάσετε.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top