ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com



yahoologo Πώς να εγκαταστήσετε την διπλή ταυτοποίηση του κωδικού πρόσβασης στη Yahoo
Η Yahoo υπενθυμίζει σε όλους τους χρήστες ότι διαθέτει έλεγχο ταυτότητας  δύο παραγόντων, χαρακτηριστικό που διατίθεται για τις υπηρεσίες της και παρουσιάζει εργαλείο για κωδικούς πρόσβασης στις εφαρμογές κινητών.

Η ταυτοποίησης εισαγωγής προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για το λογαριασμό Yahoo. Για παράδειγμα, εάν ο λογαριασμός είναι προσβάσιμος από μια άγνωστη συσκευή, η Yahoo απαιτεί επαλήθευση μέσω ερώτησης ασφαλείας ή τον αριθμό του κινητού.
Αυτό το είδος της επαλήθευσης είναι εξαιρετικά απλό. Θα πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή ρυθμίσεων του λογαριασμού από έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή και στη σελίδα με τις πληροφορίες του λογαριασμού, όπου ένα νέο log in απαιτείται.
” Set up your second sign-in verification ” είναι ο σύνδεσμος που πρέπει να κάνετε κλικ, όπου πληκτρολογείτε τον αριθμό τηλεφώνου και στη συνέχεια λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο μαζί με τον κωδικό που πρέπει να εισαχθεί στο συγκεκριμένο πεδίο της σελίδας.
Τώρα, κάθε φορά που κάποιος θα θέλει να συνδεθεί στο λογαριασμό από διαφορετικό υπολογιστή, θα πρέπει να εισαγάγει την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας ή τον μοναδικό κωδικό.
Δεδομένου ότι αυτό το είδος της ταυτοποίησης δεν λειτουργεί με εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iOS και Android ή Outlook, η Yahoo εισήγαγε επίσης ένα νέο εργαλείο, που ονομάζεται App Passwords.
Θα πρέπει να δώσετε ένα όνομα στη συσκευή, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο θα εισάγετε στο κατάλληλο πεδίο στην καρτέλα ρυθμίσεων.
Εάν χάσετε το κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να προστατέψετε τον λογαριασμό σας απενεργοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης από την ίδια σελίδα.
www.secnews.gr
loading...
 
Top