ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com



Zello Walkie Talkie Μετατρέψτε το κινητό σας ή το pc σας σε walkie talkie με το δωρεάν πρόγραμμα της Zello
H Zello ενημέρωσε το δωρεάν πρόγραμμά της, το Walkie Talkie, φτάνοντάς το στην έκδοση 2.6, όχι μόνο για να υποστηρίξει της δυνατότητες του νέου iOS 7, αλλά και για να συμπεριλάβει επίσης κάποια tweaks.

Η έκδοση Zello Talkie Walkie v2.6 έρχεται με iOS 7 υποστήριξη. Μετακόμισε to Trending Channels στο «Add a Channel», βελτίωσε την υποστήριξη στο κουμπί του ακουστικού, αύξησε την σταθερότητα σύνδεσης όταν το πρόγραμμα τρέχει στο παρασκήνιο, και διόρθωσε κάποια σφάλματα . Η δωρεάν εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας σαν ασύρματο, που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με έναν φίλο σας κάθε φορά, ή ακόμα να πραγματοποιήσετε μια κλήση ομάδας με όλη την οικογένεια σας, ή μια ομάδα φίλων.
Το πρόγραμμα μπορεί ακόμη και να λειτουργήσει το κινητό σας σαν 2-way ασύρματο στην εργασία σας για την επικοινωνία με τους υπαλλήλους σας ή τους συναδέλφους σας.
Δεν χρεώνει το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας σας με μονάδες γιατί εργάζεται μέσω internet, και το μόνο που χρειάζεστε είναι Wi-Fi σύνδεση.
Μπορεί να εργαστεί σε κινητά Android, BlackBerry, iPhone και σε απλούς οικιακούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows.
Και να σκεφτεί κανείς το Talkie Walkie εφευρέθηκε στη δεκαετία του ’40 …
Πηγή: iguru.gr
loading...
 
Top