ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Λίγες τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες


καταιγίδες (απο το μεσημέρι και στη συνέχεια) σε : Βόρεια τμήματα του Ιονίου (απο τα μεσάνυχτα της Τρίτης), βόρεια Ήπειρο, δυτική Θεσσαλία, ορεινά της Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας, ορεινά και...

βορειότερες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας (ίσως λίγα φαινόμενα και στις νοτιότερες περιοχές του νομού Δράμας ή και στα βόρεια του νομού Καβάλας)

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο και βόρειο Αιγαίο : Λίγες αραιές νεφώσεις όπου απο τα βόρεια και βόρειο-δυτικά θα πυκνώσουν απο το μεσημέρι και προς τις απογευματινές ώρες.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο: Ηλιοφάνεια

Η θερμοκρασία θα παραμείνει περίπου στα ίδια επίπεδα με τα σημερινά (Δευτέρας) και θα αγγίξει τοπικά στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά τους 30 βαθμούς κελσίου.
Οι άνεμοι σε όλα τα πελάγη θα πνέουν νότιοι νότιο-δυτικοί εως και 5 μποφόρ με εξαίρεση το νότιο-ανατολικό Αιγαίο οπου θα πνέουν βόρειο-δυτικοί άνεμοι εως και 5 μποφόρ (ίσως και 6 οι μέγιστες ριπές τους)
Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και αίθριος ουρανός για τις πρώτες βραδινές ώρες. Όμως για τη συνέχεια της νύχτας αραιές νεφώσεις θα επισκεφθούν τα βορειο-δυτικά τμήματα του νομού με τάση πρός την Τετάρτη το πρωί να καλύψουν ολόκληρο τον νομό.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Παρ'όλα αυτά θα υπάρξουν και διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.
Οι μέγιστες θερμοκρασίες αργά το μεσημέρι σε διάφορες πόλεις της χώρας θα έχουν ως εξής :
Μέγιστες θερμοκρασίες την Τρίτη σε σημαντικές τοποθεσίες της επικράτειας...
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για τις επόμενες 5 ημέρες μιας και την Τετάρτη και Πέμπτη βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας (με τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται κάτι το αξιόλογο για την Αττική)
meteostar.blogspot.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top