ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Google Redesigns Gmail Site for Feature Phone Browsers H Google επανασχεδιάζει το Gmail Site για τους browsers των κινητών τηλεφώνων
Η Google έχει επανασχεδιάσει πλήρως το Gmail για browsers κινητών τηλεφώνων, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εύκολο τον χειρισμό από όλους τους χρήστες.

Σύμφωνα με ένα blog post, η Google έχει προσθέσει μια σειρά από βελτιώσεις στην ιστοσελίδα. Ο βασικός στόχος είναι να μειώσει τον αριθμό των επιλογών που απαιτούνται να διαβάσετε και να απαντήσετε ή να συντάξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη λειτουργία.
Η εταιρεία αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να απαντήσουν σε ένα μήνυμα χωρίς να ανοίγουν τον λογαριασμό, μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν σε προηγούμενες και νεότερες συνομιλίες και να απαντήσουν σε όλα τα μηνύματα κάνοντας κλικ σε ένα μόνο κουμπί.
Το Gmail είναι διαθέσιμο σε κινητά τηλέφωνα αρκετά χρόνια, όπου ο χρήστης μπορούσε να συνδεθεί πληκτρολογώντας mail.google.com στο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής. Αυτό βοήθησε στο να κάνει την υπηρεσία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαθέσιμη παντού.
www.secnews.gr/archives/67526
loading...
 
Top