Με γάλα, κρέμα γάλακτος, αυγά και ζάχαρη (τα βασικά δηλαδή υλικά παρασκευής ενός κλασικού παγωτού βανίλιας) οι ζαχαροπλάστες στην Ιαπωνία παρασκευάζουν αυτό το παγωτό, το οποίο στη συνέχεια χρωματίζουν με τους μαύρους σπόρους, που έχουν λιώσει σε μορφή πάστας, ενώ γαρνίρουν με επιπλέον μαύρους σπόρους σουσαμιού. Και μπορεί η εικόνα να μην είναι τραβηχτική, αφού το χρώμα απογοητεύει και τον πλέον φανατικό λάτρη των παγωτών, η γεύση όμως υπόσχεται να τον αποζημιώσει, και με το παραπάνω!
perierga
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.